Maak een online afspraak

Medium diepe of milde oppervlakkige chemische peelings? 

VI Peel: Bij zonneschade, vroegtijdige veroudering en pigmentvlekken.

De VI peel wordt geclassificeerd als een medium diepe peel, waarbij de hele epidermale laag door de werking van onder andere TCA wordt verwijderd. Er treedt na deze peel zichtbare vervelling op. Het duurt ongeveer een week tot 10 dagen voordat de huid weer is herstelt en u uw dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten. 

De VI peel veroorzaakt vervelling (of down-time) en zichtbare afschilfering. Er zijn echter ook peelvloeistoffen, de zogenaamde milde chemische peelings, die geen vervelling tot gevolg hebben. Afhankelijk van het huidprobleem wordt de juiste peelvloeistof aanbevolen. 

De epidermale laag moet zich na een vervellende peel weer helemaal opnieuw opbouwen en is in deze fase erg kwetsbaar. Het is uiterst belangrijk dat de huid in deze opbouwfase maximaal wordt beschermd met een zonblock en gevoed met de juiste serums en cremes. TCA en andere vervellende, chemische peelings vinden niet in de zomermaanden plaats vanwege het verhoogde risico op pigmentverschuivingen (bruine vlekken).

Voor meer advies en/of een TCA peel voor uw huid de juiste behandeling is, kunt u contact opnemen voor een gratis, geheel vrijblijvende consultafspraak.

unknown

Oppervlakkige/ milde chemische peelings: voor een heldere teint, een gave huid en een betere huidconditie

Een TCA peel is niet te vergelijken met mildere varianten zoals melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Bij milde peelings vindt er geen zichtbare vervelling of afschilfering plaats en u bent meteen (zonder down-time) weer toonbaar. Oppervlakkige chemische peelings worden ingezet bij milde vormen van huidproblemen en hebben een sterk verhelderend, conditionerend en ontstoppend effect en zijn geschikt om elke huidconditie een instant oppepper te geven zonder bijwerkingen. Deze chemische peelings zijn ideaal bij een vale, doffe, rokershuid, on-egale teint, verstoppingen of lichte zonneschade/huidveroudering. Chemische peelings zijn tevens de beste en snelste manier om een acne of verstopte huid snel te verbeteren.

SkinClinic maak gebruik van vele verschillende chemische peelings, afhankelijk van de huidindicatie wordt de juiste peelvloeistof gekozen voor maximale effectiviteit en snelle verbetering.

Chemische Peelings

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic