Maak een online afspraak

Fractional laser | Huidverjonging

Huidveroudering, zonneschade, rimpels?

Vervelende rimpels op bovenlip of kraaienpootjes? De fractional laser (Erbium 2940nm), ofwel gefractioneerde laser, is de nieuwste laserbehandeling om een verouderende huid te verjongen. De fractional laser behandelt de huid in rastervorm waardoor de huid sneller herstelt. Deze behandeling is minder belastend voor de huid dan de traditionele CO2 methode; minder downtime, maar wél een verbluffend resultaat.
 

Er worden vele kleine gaatjes in de huid gelaserd die voor gecontroleerde beschadigingetjes en warmte zorgen. Door deze combinatie van warmte en beschadiging wordt de aanmaak van huideigen collageen bevorderd. De huid verstevigt, verstrakt, rimpels en lijntjes vervagen en de huid maakt een algehele verjonging door. Fractional laser behandelingen kunnen niet gedurende de zomer worden uitgevoerd vanwege het verhoogde risico op pigmentverschuivingen.

Wij geven u graag advies over de juiste producten om uw huid te onderhouden na de behandeling.


images

Het resultaat

Een  gladdere huid  met  kleinere porien , versteviging / verstrakking en een betere doorbloeding van de huid. Deze behandeling vermindert ook bestaande  rimpels en fijne lijntjes.  De fractional laser behandeling is een ideale manier om veroudering van het gezicht, hals en decolleté effectief en zichtbaar te verbeteren met minimale down-time. Voor  diepere rimpels  kan er ablatief worden gewerkt voor een versterkt effect. Hierbij is er wel een langere down-time, maar ook meer resultaat.

Voor wie is fractional laser geschikt?

Zonneschade, slechte huidconditie, huidveroudering, rimpels, lijntjes, craquelé. 
Fractional behandelingen kunnen ook alleen  plaatselijk  worden ingezet bijvoorbeeld bij  bovenlip rimpels of kraaienpootjes.

Wat is nog meer behandelbaar?

Ook striae, acné littekens,  verheven littekens (hypertrofisch), wratten/verheven huidletsels (geen moedervlekken) en zelfs verslapte huid is te verbeteren met fractional laser.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling? 

Afhankelijk van de sterkte van de behandeling (mate van huidveroudering) treedt er roodheid en zwelling op en er kunnen korstjes vormen. De huid voelt direct na de behandeling branderig. De hersteltijd ofwel down-time varieert van 4 dagen tot een week.

Tarieven:

Full face 450,-
Bovenlip 175,-
Kraaienpoten 225,-

Andere gebieden behandelen wij op aanvraag.  U bent van harte welkom voor een consult zodat we u uitvoerig kunnen voorlichten!

Vraag een consultafspraak aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Maak een online afspraak

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

m skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin