Maak een online afspraak

Injectables en rimpel behandelingen

Veilige fillers in Groningen

Injectables worden gebruikt voor de verbetering van rimpels, lijnen, volume en gezichtscontouren. Afhankelijk van het te behandelen gebied of de te behandelen rimpel, wordt voor filler gekozen, die het beste resultaat teweegbrengt. 

Injectables zijn onder te verdelen in afbreekbare en (semi)permanente fillers. 
In onze kliniek hebben wij heel bewust gekozen voor het gebruik van uitsluitend afbreekbare fillers; dit vanwege hun langdurig bewezen veiligheid, effectiviteit en natuurlijke effect. Bovendien verandert het gezicht dusdanig dat een filler niet noodzakelijkerwijs mooi is als deze na 10 jaar nog op dezelfde plek zit. 

Wat is Hyanluronzuur? 

Hyanluronzuur is een stof die wij gebruiken als basis van onze fillers. Deze stof komt van nature in de huid voor en trekt vocht aan om dit vast te houden, wat goed voor is voor uw huid. Door deze hydratatie en collageenvorming zal uw huid weer stralen. De stof is van nature in het lichaam aanwezig en wordt binnen enkele dagen afgebroken, waarop het lichaam een nieuwe voorraad aanmaakt. Wanneer we ouder worden, vertraagd dit proces. Hier kunnen we ons lichaam helpen door een hyaluronzuurfilter in te spuiten, hierdoor wordt de huid opnieuw voller en soepeler. 

Vertrouwde fillers behandeling in Groningen 

Het resultaat van een filler behandeling is tot 24 maanden zichtbaar, na 24 maanden werken de fillers bij de meeste mensen uit en is het tijd voor een nieuwe behandeling. De behandeling levert geen klachten op en u hoeft niet rust te nemen na de behandeling, ook wordt er over het algemeen geen gebruik gemaakt van verdoving, mits u dit graag wilt uiteraard. 

Wat kost een filler behandeling? 

De kosten van een filler behandeling bij Yvonne Austin in Groningen is afhankelijk van wat u precies wilt laten doen en welke filler behandeling daar het beste bij past. Neem contact op en plan een gesprek in waar we rustig uw wensen kunnen bespreken en hier een passend aanbod aan geven. 

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Maak een online afspraak

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

m skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin