Maak een online afspraak

Injectables en rimpel behandelingen

Veilig uw rimpels en/of gezichtcontouren/volume verbeteren door afbreekbare fillers en botox!

Injectables worden gebruikt voor de verbetering van rimpels, lijnen, volume en gezichtscontouren. Afhankelijk van het te behandelen gebied of de te behandelen rimpel, wordt voor filler gekozen, die het beste resultaat teweeg brengt.

Injectables zijn onder te verdelen in afbreekbare en (semi)permanente fillers.
In onze kliniek hebben wij heel bewust gekozen voor het gebruik van uitsluitend afbreekbare fillers; dit vanwege hun langdurig bewezen veiligheid, effectiviteit en natuurlijke effect. Bovendien verandert het gezicht dusdanig dat een filler niet noodzakelijkerwijs mooi is als deze na 10 jaar nog op dezelfde plek zit.
injectables

Prijzen


Botox 1 zone  €175,-
Botox 2 zones €325,-
Botox 3 zones €475,-

 

De prijzen van fillers zijn afhankelijk van hoeveel er gevuld moet worden en staan daarom niet vast. Dit is onder andere afhankelijk van de diepte van de rimpel(s) en verschilt van persoon tot persoon. Wij bieden een gratis, geheel vrijblijvend consult zodat u precies weet wat de kosten zijn en u voor uw behandeling goed geinformeerd wordt betreffende de verschillende mogelijkheden.
Voor meer info kijk ook even op: www.dutchinjectables.nl

Dr. Robin Ernsting is regelmatig aanwezig op de vestiging Groningen voor behandelingen met injectables en de consulten zijn gratis.
 

SkinClinic werkt samen met Dr. R. Ernsting.

Dr. Robin Ernsting studeerde geneeskunde in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC. Hij werkte nauw samen met vaatchirurg in het onderzoek naar aangeboren vaatafwijkingen (malformaties) in het gelaat.

In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801. Ernsting Medical werd in 1998 opgericht door R. Ernsting. Vanuit deze organisatie werkt hij als zelfstandig specialist. Sinds 2003 is zijn bestaande interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in richting injectables in het gelaat. Robin Ernsting heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen en buitenland gevolgd.

Als erkend cosmetisch arts en in samenwerking met diverse partners in het land past hij zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn klanten. 
Robin Ernsting is aangesloten als lid bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. (www.nvcg.nl)

Dr. R. Ernsting is aangesloten bij;
GSAAM (German Society of Anti-Aging Medicine
AACS (American Academy of Cosmetic Surgery)
EACS (European Academy of Cosmetic Surgery)

Maak een online afspraak

t.  050 3133888  | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Rademarkt 2,
     9711 CV Groningen
T.  050 3133888
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin