Maak een online afspraak

Injectables en rimpel behandelingen

Veilige fillers in Groningen

Injectables worden gebruikt voor de verbetering van rimpels, lijnen, volume en gezichtscontouren. Afhankelijk van het te behandelen gebied of de te behandelen rimpel, wordt voor filler gekozen, die het beste resultaat teweeg brengt.

Injectables zijn onder te verdelen in afbreekbare en (semi)permanente fillers.
In onze kliniek hebben wij heel bewust gekozen voor het gebruik van uitsluitend afbreekbare fillers; dit vanwege hun langdurig bewezen veiligheid, effectiviteit en natuurlijke effect. Bovendien verandert het gezicht dusdanig dat een filler niet noodzakelijkerwijs mooi is als deze na 10 jaar nog op dezelfde plek zit.

Prijzen fillers

Botox 1 zone  €175,-
Botox 2 zones €325,-
Botox 3 zones €475,-

De prijzen van fillers bij SkinClinic Groningen zijn afhankelijk van hoeveel er gevuld moet worden en staan daarom niet vast. Dit is onder andere afhankelijk van de diepte van de rimpel(s) en verschilt van persoon tot persoon. Wij bieden een gratis, geheel vrijblijvend consult, zodat u precies weet wat de kosten zijn en u voor uw behandeling goed geïnformeerd wordt betreffende de verschillende mogelijkheden. Dr. Isabella Savic is regelmatig aanwezig op de vestiging in Groningen voor behandelingen met injectables en gratis consulten.

Dr. Isabella Savic voor uw fillers in Groningen

Dr. Isabella Savic is gespecialiseerd in de Cosmetische Geneeskunde en Anti-ageing. Ze heeft hiervoor een lang traject achter de rug van opleidingen, trainingen en ervaring die specifiek gericht is op het verrichten van inspuitingen met injectables. Naast haar studie geneeskunde is Dr. Isabella Savic ook afgestudeerd in de farmacie wat haar een unieke combinatie van kennis en kunde geeft in de medische wereld. Door haar achtergrond in de farmacie heeft Dr. Isabella een specialistische kennis over de producten die in de Cosmetische Geneeskunde beschikbaar zijn en gebruikt zij deze kennis om zorgvuldig te bepalen welke producten het beste bij haar patienten passen. 

Dr. Isabella Savic is geregistreerd als arts onder BIG nummer 19913537001.

Injectables / Fillers

Dr. Isabella Savic is regelmatig aanwezig in onze SkinClinic in Groningen voor zowel consulten als behandelingen met Botox en/of fillers. Consulten zijn gratis en geheel vrijblijvend. Aansluitend kan er eventueel direct behandeld worden mocht u dat wensen. Afspraak maken? Klik op de knop hieronder.

Maak een online afspraak

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Gesloten
Zo         Gesloten
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin