Maak een online afspraak

IPL ontharen Groningen | Definitieve ontharing

Definitief ontharen, niet meer scheren of harsen

Eindelijk af van ongewenste haargroei? IPL ontharing! SkinClinic Yvonne Austin begon als één van de eersten in Noord Nederland al in 2000 met IPL ontharing. U bent bij ons gegarandeerd van een veilige behandeling!

IPL ontharing is, in tegenstelling tot scheren, harsen of epileren, een duurzame methode om haargroei tegen te gaan. Dit betekent jarenlang niet meer scheren of harsen na een succesvolle kuur van meerdere IPL behandelingen. Aangezien lichte of grijze haren niet door middel van IPL behandelbaar zijn, kunnen deze haren eventueel met elektrische epilatie worden aangepakt. 
Elektrisch ontharen is ook effectief bij grijze en blonde haren. Omdat bij elektrische epilatie elke haar afzonderlijk moet worden behandeld is deze methode alleen geschikt voor kleine oppervlakken, ideaal voor ontharing in het gezicht: de bovenlip, kin, kaaklijn.

Definitief ontharen

Hoe werkt IPL ontharing?

Bij IPL ontharing wordt licht gebruikt om de haar duurzaam te vernietigen. Dit gebeurt doordat het licht wordt opgenomen door de bruine kleurstof in de haar (melanine) en wordt omgezet in warmte zodra het licht in contact komt met deze kleurstof. Hierdoor ontstaat er warmte en wordt de haar uitgeschakeld.

Doordat elke haar een levenscyclus heeft die bestaat uit een groei, rust en uitvalfase, zijn er minimaal 8 behandelingen noodzakelijk voor een langdurig haarvrij resultaat. Haren kunnen alleen in de groeifase worden vernietigd en niet alle haren bevinden zich ten tijde van de behandeling in de juiste fase. Alleen haren die tijdens de behandeling in de groeifase zitten worden vernietigd, alle andere haren komen terug en dienen opnieuw behandeld te worden.

Doet het pijn?

Nee, de huidsensatie is te vergelijken met een tik van een elastiekje tegen de huid en een gevoel van warmte. Na de behandeling voelt de huid hooguit wat warm.

IPL Ontharing in Groningen? Boek nu uw vrijblijvende consult

Interesse in definitieve ontharing in Groningen of op zoek naar meer informatie over de behandeling? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult voor IPL ontharing via de onderstaande button. Wij van SkinClinic Yvonne Austin zijn al jaren gespecialiseerd in het ontharen in en rondom Groningen. We helpen u dan ook graag! 

afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com

Sitemap

Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin