Maak een online afspraak

Behandeling van couperose en rosacea door laser en IPL

Laser verwijdert of verbetert couperose en haarvaatjes

Met meer dan 15 jaar specifieke ervaring op dit gebied, bent u bij SkinClinic verzekerd van optimale resultaten en een veilige behandeling. Meestal zijn bij het behandelen van couperose maar 2 á 3 behandelingen noodzakelijk voor een verbluffend resultaat.

Zichtbare haarvaatjes, couperose, rosacea, beenaders en vormen van hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken in het gezicht en handen zijn zeer succesvol en snel te verbeteren door middel van een speciale KTP vaatlaser (MedArt). Afhankelijk van het probleem kan ook van IPL gebruikt gemaakt worden of een combinatie van Laser en IPL.

Couperose, zichtbare haarvaatjes en rosacea worden vaak als zeer storend ervaren, maar gelukkig kunnen deze aandoeningen met heel veel succes aanzienlijk verbeterd worden. Bij couperose/haarvaatjes is al een grote verbetering zichtbaar na 2 behandelingen.

De behandeling van rosacea is wat ingewikkelder omdat er meerdere symptomen moeten worden aangepakt. Het verminderen van de zichtbare haarvaatjes met gebruik van de laser is meestal stap 1. Voor meer informatie over de behandeling van rosacea bel voor een gratis consult!

Laser/ IPL couperose Laser/ IPL couperose

Foto's: behandeling van couperose met KTP laser. Resultaat na 2 behandelingen en 1 behandeling resp.

Hoe werkt een KTP (vaat)laser?

Het licht ‘ zoekt’ de rode kleurstof (hemoglobine) in het bloed en deze ontmoeting veroorzaakt hitte waardoor het bloedvat dicht schroeit. De behandeling is niet pijnlijk, het gevoel kan worden vergeleken met een tik van een elastiekje in combinatie met warmte. Na de behandeling is de huid wat roder dan normaal, wat binnen een paar uur weg trekt.

Hieronder een voor/na foto van het resultaat van 2  behandelingen op pigmentvlekjes. 


svoorna

Vraag nu een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Maak een online afspraak 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic