Maak een online afspraak

Een jonge huid met Micro-needling door Skinclinic Yvonne Austin in Groningen

Micro-needling is een behandeling die preventief wordt ingezet tegen het verouderen van de huid, maar verbetert ook bestaande rimpels, een grove huidstructuur, oneffen teint en zonschade. Kortom micro-needling door Skinclinic Yvonne Austin is een perfecte behandeling om uw huid te verjongen.

Hoe gaat Skinclinic Yvonne Austin te werk bij micro-needling?

Met micro-needling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt, hierdoor duurt het herstelproces maar kort. Wanneer de huid herstelt activeert de huid de fibroblasten om collageen aan te maken. Collageen is onderdeel van het bindweefsel en verslechtert naarmate de huid veroudert.

Dit kan vergeleken worden met de stevigheid van een matras. Een nieuw matras is erg stevig met een goede vering. Echter als de matras ouder wordt komen er meer kuilen in het matras en wordt de vering slechter. De huid werkt ongeveer hetzelfde. Een jonge huid is veerkrachtig, maar naarmate de veroudering van de huid neemt de veerkracht af en ontstaat er rimpels.

Door de micro-needling behandeling van Skinclinic Yvonne Austin kunt u dit tegengaan. Door gecontroleerde beschadigingen, komt collageen vrij waardoor uw huid meer veerkracht krijgt en er daardoor jonger uitziet. Na een kuur van 4-6 behandelingen blijft de huid tot 3 maanden na de behandeling door verbeteren. Eindresultaten zijn nog niet altijd zichtbaar na de laatste behandeling

austinNieuwste technieken bij Skinclinic Yvonne Austin

Bij Skinclinic Yvonne Austin maken we gebruik van de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Wij maken gebruik van pen-needling in plaats van het gebruik van een roller. Wat zijn hier de voordelen van?

Bij pen-needling stellen wij de naalddiepte in en is het behandeloppervlak veel kleiner. Dit heeft als voordeel dat er veel nauwkeuriger behandelt kan worden rond de ogen en de bovenlip en juist op deze plek is er vaak sprake vroegtijdige rimpelvorming. Door de juiste naalddiepte te kiezen worden de optimale resultaten bereikt door pen-needling

Celfrenewal: de meest complete behandeling tegen huidveroudering

Celfrenewal is de meest complete behandeling voor huidveroudering, celfrenewal is een mix van micro-needling in combinatie met hoogwaardige serums. Dit is een unieke behandeling die de effecten van micro-needling nog verder verbetert.

Wat kost een Micro-needling?

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. De kosten van een Mirco-needling vindt u hieronder.

Geïnteresseerd in micro-needling van Skinclinic?

U kunt hieronder een afspraak maken bij Skinclinic Yvonne Austin, ook geven wij u graag advies over de behandeling die het beste bij u past. 

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Maak een online afspraak

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic