Maak een online afspraak

Micro- en Nano-dermabrasie behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Verbeter uw huid met microdermabrasie

Microdermabrasie is het best te vergelijken met het zandstralen van de huid; door middel van hele fijne kristalletjes wordt (pijnloos) een dun laagje van de (opper) huid verwijderd, waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert. Bij de Nanodermabrasie wordt niet gewerkt met kristallen, maar met een slijpsteentje. Hierbij wordt ook een hyalurozonzuur serum gebruikt. Deze dringt beter door in de huid door het polijsten van de bovenste huidlaag. Beide behandelingen egaliseren de oppervlakte van de huid waardoor deze gladder, verfijnder en egaler wordt.

Dermabrasie is een ideale behandeling bij littekens, fijne lijntjes, en een grove of ongelijkmatig huidstructuur. Behandelingen in kuurverband geven verreweg het beste resultaat. Hierbij moet u denken aan een serie van gemiddeld 6 behandelingen die 1 keer in de twee weken plaatsvind. Om de behandelingsresultaten daarna te behouden volstaat een behandeling van eens per maand.

Geschiktheid en behandelingen 

Microdermabrasie is geschikt voor acnelittekens (maar niet actieve acne), grove poriën, onregelmatig huidoppervlak, verdikte, vale, grove huid. Voor het beste resultaat zijn er minimaal 4, gemiddeld 6 tot 8 en maximaal 10 behandelingen nodig die met tussenpozen van 1 of 2 weken worden gegeven. Dit gaat in kuurverband.

Resultaat microdermabrasie

microEen behandeling met microdermasie gaat als volgt: allereerst worden de bovenliggende huidlagen verwijderd. De huid wordt verdunt en de doorbloeding wordt bevorderd. Dit zorgt er vervolgens voor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Er worden dan nieuwe, jonge huidcellen sneller aangemaakt wat voor een zichtbaar mooiere huid zorgt. De structuur van je huid is na een microdermabrasie behandeling gladder en de huid zal er ook egaler uitzien.

Waarom bij SkinClinic?

Wij hebben niet alleen een grondige theoretische kennis maar al vanaf 1998 ervaring met het dagelijks toepassen van microdermabrasie. We gebruiken microdermabrasie alleen bij de juiste huidindicaties waardoor er een snelle verbetering plaats vindt.

Maak een online afspraak.

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic