Maak een online afspraak

Ongewenste haargroei verwijderen 

Het genetische aspect van haargroei

Hoeveel haar we hebben is genetisch vastgelegd, net zoals de kleur van ons haar. Helaas zijn we niet allemaal even blij met de hoeveelheid lichaamsbeharing en kan het zelfs als zeer storend worden ervaren. Overbeharing of ongewenste haargroei kan door middel van IPL (Intense Pulsed Light)langdurig gereduceerd worden. Met andere woorden, de haargroei vermindert sterk en blijft na een succesvolle kuur van IPL behandelingen jarenlang weg. 

Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarschacht en zodra het licht in contact komt met het pigment vindt er verhitting plaats waardoor de haar wordt vernietigd. IPL zorgt voor een langdurige haarreductie, maar hoeveel en hoe lang is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de haarkleur en dikte van haar. Hoe donkerder en dikker, hoe beter.

Rood en blond haar zijn nog steeds niet behandelbaar vanwege het gebrek aan pigment in de haarfolikel. Negroide/ donkere huidtypes kunnen niet worden behandeld vanwege het gevaar op verbranding. Een huid mag ook niet zongebruind zijn ,dus ook niet door de zonnebank, omdat er een verhoogd risico bestaat op pigmentstoornissen en brandwonden.

IPL behandeling

images

Gemiddeld zijn er 8–10 behandelingen met tussenpozen van 4 – 8 week noodzakelijk voor een langdurige haarreductie. Tussen de behandelingen mag worden geschoren, maar niet worden geharst! U hoeft dus nooit met zichtbare haren rond te lopen, een enorm voordeel ten opzichte van harsen! Wij geven u graag advies over IPL, onze consulten zijn geheel kostenloos en vrijblijvend.

HARSEN

unknown

Harsen is in tegenstelling tot IPL ontharing niet definitief, maar zorgt voor een tijdelijk ontharing. Om succesvol te kunnen harsen moeten de haren minimaal een halve centimeter tot een centimeter lang zijn. Korter zorgt voor een slechter resultaat. Hoe vaak er geharst moet worden is afhankelijk van hoe snel de haren terug groeien. Dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 6 weken. Het maakt niet uit of de huid gebruind is of niet, er kan het hele jaar door zonder problemen worden geharst.

afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic