Maak een online afspraak

Pixel Peel behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Wilt u graag een Pixel Peel behandeling? Dan bent u bij Yvonne Austin bij het perfecte adres. Het is een nieuwe techniek op het gebied van peeling en zorgt ervoor dat uw huid er weer mooi en gezond uit komt te zien. De behandeling is ideaal tegen huidveroudering, acne littekens en een grove huidstructuur.

Nieuwe combinatie techniek op het gebied van Peeling

Pixel Peel is een nieuwe techniek als het gaat om peeling. Het is een combinatie van twee van de beste behandelingssoorten, namelijk micro-neelding en peeling. Deze worden tegelijkertijd uitgevoerd. De peel vloeistof die tijdens de Pixel Peel behandeling gebruikt zal worden, wordt afgestemd op uw huid. Elke huid is immers anders en moet dus ook op verschillende manieren behandeld worden. Door de combinatie van micro-needling en een peel kan de gekozen peelvloeistof dieper in uw huid komen. Dit zorgt er vervolgens voor dat het effect en het resultaat van de Pixel Peel behandeling veel sterker zal zijn. U krijgt dus echt goed waar voor uw geld.

Hoe werkt de Pixel Peel behandeling

Doordat we ook gebruik maken van micro-needling, kunnen er minuscule kanaaltjes in de huid worden gemaakt waardoor de peelvloeistof dus makkelijk kan doordringen. Daarnaast zorgt de geconcentreerde, kleine beschadigingen voor steviger bindweefsel. Uw huid wordt dus verzorgd en wordt tegelijkertijd ook sterker. De huid zal onmiddellijk reageren op de Pixel Peel behandeling, waardoor de huid meteen zal beginnen te herstellen. Door dit proces zal er meer collageen worden aangemaakt in de huid. De extra aangemaakte collageen zal ervoor zorgen dat uw huid verbetert en steviger wordt. Het zal een fantastisch effect hebben op fijne lijntjes, acne littekens en een onregelmatig huidoppervlak.

Effect na de behandeling

Na een Pixel Peel behandeling heeft de tijd nodig om te herstellen. Deze hersteltijd is gelukkig maar van korte duur. De huid zal direct na de Pixel Peel behandeling wat roder zijn dan normaal. Dit is ook het geval bij andere soorten behandelingen en volkomen normaal! Ook enkele dagen na de behandeling kunt u verwachten dat u wat lichte zichtbare afschilferingen zult zien. Gelukkig zijn dit soort dingen heel makkelijk te camoufleren. U kunt hiervoor de foundation van Synergie Skin gebruiken. Dit is minerale make-up die u ook volledig beschermt tegen zowel UV-A als UV-B stralen.

Wat kost een Pixel Peel behandeling?

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. De kosten van een Pixel Peel behandeling kunt u hieronder vinden. Op zoek naar andere peelings? Zie hier de tarieven.

Is een Pixel Peel iets voor u?

Benieuwd naar de mogelijkheden die een Pixel Peel behandeling voor u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor advies of vragen. U krijgt hierdoor alle informatie die u nodig heeft voorafgaand aan een Pixel Peel behandeling.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic