Maak een online afspraak

Plaatselijk afvallen met Cryolipolyse

Veilig, pijnloos en snel plaatselijk afvallen door onderkoeling van vetcellen

Wilt u snel en plaatselijk afvallen? Dat is mogelijk met Cryolipolyse. Cryolipolyse. Dit is een methode voor de definitieve vernietiging van vetcellen op een veilige manier, door onderkoeling. Er is geen sprake van het bevriezen van de vetcellen, zoals vaak gedacht, dit zou permanente schade aan het weefsel veroorzaken.

Vetcellen zijn zeer gevoelig voor langdurige lage temperaturen. Hierbij breken de vetcellen daarom af. Hierdoor is plaatselijk afvallen mogelijk. Cryolipolyse maakt gebruik van dit proces door het buikgebied een uur lang te koelen tot 2 graden Celsius. Deze constante lage temperatuur, 60 minuten lang, heeft tot gevolg dat tot wel 20% van alle oppervlakkig gelegen vetcellen worden afgebroken. Let op; wij behandelen alleen het buikgebied. Andere gebieden zijn helaas niet mogelijk.

Hoe voelt de behandeling voor plaatselijk afvallen?

De behandeling voor plaatselijk afvallen is compleet veilig en u ervaart geen enkele pijn. De eerste 10 minuten zijn hooguit koud. Na 10 minuten is echter dat gevoel verdwenen en is de rest van de behandeling zeer comfortabel. U kunt een boek lezen, naar muziek luisteren of gewoon relaxen.

Direct na de behandeling is het buikgedeelte rood en gevoelloos door de langdurige kou. Dit is normaal bij een behandeling voor plaatselijk afvallen. Het gevoel keert binnen 2 uur weer terug.

Kryo Kontur versus andere cryolipolyse apparaten

Door het uitzonderlijk grote handstuk worden er met de Kryo Kontur niet 1, maar 2 zones in slechts één sessie behandeld; zowel de onder- als de bovenbuik. Hierdoor wordt plaatselijk afvallen nog makkelijker. Let op: bij de meeste andere apparaten/aanbieders wordt er slechts 1 zone behandeld, maar betaalt u evenveel!
Ook de constante lage temperatuur is van groot belang voor de effectiviteit van plaatselijk afvallen. De Kryo Kontur houdt de temperatuur gedurende de hele behandeltijd constant op 2 graden in combinatie met vacuum-suctie, zodat de buikwand overal en gelijkmatig gekoeld wordt.

Resultaten / verwachtingen van plaatselijk afvallen

De resultaten van het plaatselijk afvallen zijn uiteraard afhankelijk van uw lifestyle. Houdt u rekening met wat u eet, verminder de hoeveelheid snelle koolhydraten en suikers in uw dieet, drink veel water en beweeg regelmatig! Dit verbetert het resultaat. Het gemiddelde aantal centimeters wat u verliest ligt gemiddeld tussen de 2 en 5 cm per behandeling. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de hoeveelheid centimeters die u wilt verliezen (ofwel van uw buikomvang). Bij een klein buikje is 2,5 cm veel, maar bij een grote(re) buikomvang moet u rekening houden met meer dan 1 behandeling.

Cryolipolyse consult

Voorafgaand aan uw behandeling doen wij altijd een intake gesprek om te kijken of u in aanmerking komt voor een Cryolipolyse behandeling. Dit doen wij om u zo goed mogelijk voor te lichten, eventuele contra-indicaties uit te sluiten en uw vragen te beantwoorden. Onze consulten zijn geheel gratis en vrijblijvend. Neemt u gerust contact op met SkinClinic Yvonne Austin in Groningen.

afspraak maken

 

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin