Maak een online afspraak

Plaatselijk afvallen met Cryolipolyse

Veilig, pijnloos en snel plaatselijk afvallen door onderkoeling van vetcellen

Wilt u snel en plaatselijk afvallen? Dat is mogelijk met Cryolipolyse. Dit is een methode voor de definitieve vernietiging van vetcellen op een veilige manier, door middel van onderkoeling. Er is geen sprake van het bevriezen van de vetcellen, zoals vaak gedacht. Dit zou namelijk permanente schade aan het weefsel veroorzaken.

Vetcellen zijn zeer gevoelig voor langdurige lage temperaturen. Hierdoor breken de vetcellen dan ook af en is plaatselijk afvallen mogelijk. Cryolipolyse maakt gebruik van dit proces door het buikgebied een uur lang te koelen tot 2 graden Celsius met de Kryokontur. Deze constante lage temperatuur, 60 minuten lang, heeft tot gevolg dat tot wel 20% van alle oppervlakkig gelegen vetcellen worden afgebroken. Let op: wij behandelen alleen het buikgebied. Andere gebieden zijn helaas niet mogelijk. Tijdens deze behandeling gebruiken wij de Kryokontur. Meer informatie over de Kryokontur lees je hieronder.

Hoe voelt de behandeling voor plaatselijk afvallen?plaatselijk afvallen

De behandeling voor plaatselijk afvallen is compleet veilig en u ervaart geen enkele pijn. De eerste 10 minuten zijn hooguit koud. Na 10 minuten is echter dat gevoel verdwenen en is de rest van de behandeling zeer comfortabel. U kunt een boek lezen, naar muziek luisteren of gewoon relaxen.

Direct na de behandeling is het buikgedeelte rood en gevoelloos door de langdurige kou. Dit is normaal bij een behandeling voor plaatselijk afvallen. Het gevoel keert binnen 2 uur weer terug.

Kryokontur versus andere cryolipolyse apparaten

Bij SkinClinic werken we met de Kryokontur. Wat maakt de Kryokontur beter dan andere machines voor cryolipolyse? De Kryokontur is het meest geavanceerde apparaat op de markt vergeleken met andere cryolipolyse apparatuur. De temperatuur is met de Kryokontur erg nauwkeurig in te stellen. Ook heeft dit apparaat een grote behandelkop, waardoor wij niet één, maar twee zones in één sessie kunnen behandelen (zowel de onder- als bovenbuik). Als gevolg wordt plaatselijk afvallen nóg makkelijker. Wanneer u ergens een behandeling krijgt waarbij een ander apparaat gebruikt wordt, betaald u even veel maar wordt er wel slecht één zone behandeld. Met het gebruik van de Kryokontur bent u dus goedkoper uit!

Daarnaast speelt de constante lage temperatuur van de Kryokontur een grote rol. Dit is namelijk van grot belang voor de effectiviteit van plaatselijk afvallen. De Kryokontur houdt de temperatuur gedurende de gehele behandeltijd constant op twee graden in combinatie met  vacuüm-suctie. Hierdoor wordt de buikwand overal en gelijkmatig gekoeld.

Resultaten / verwachtingen van plaatselijk afvallen

De resultaten van het plaatselijk afvallen met de Kryokontur zijn uiteraard afhankelijk van uw lifestyle. Houdt rekening met wat u eet, verminder de hoeveelheid snelle koolhydraten en suikers in uw dieet, drink veel water en beweeg regelmatig! Dit verbetert het resultaat. Het gemiddelde aantal centimeters wat u verliest ligt gemiddeld tussen de 2 en 5 cm per behandeling. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de hoeveelheid centimeters die u wilt verliezen (ofwel van uw buikomvang). Bij een klein buikje is 2,5 cm veel, maar bij een grote(re) buikomvang moet u rekening houden met meer dan 1 behandeling.

Tarieven plaatselijk afslanken met Cryolipolyse

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. De tarieven voor het plaatselijk afvallen:

Cryolipolyse consult 

Voorafgaand aan uw behandeling doen wij altijd een intake gesprek om te kijken of u in aanmerking komt voor een Cryolipolyse behandeling. Dit doen wij om u zo goed mogelijk voor te lichten, eventuele contra-indicaties uit te sluiten en uw vragen te beantwoorden. Onze consulten zijn geheel gratis en vrijblijvend. Neemt u gerust contact op met SkinClinic Yvonne Austin in Groningen.

afspraak maken

 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic