Maak een online afspraak

Non-chirurgische ooglidcorrectie (PLEXR) bij Yvonne Austin in Groningen

Een PLEXR behandeling is geschikt voor bovenoogleden, verbeteren van onderoogleden (conditie, rimpels, verslapping, lichte walvorming), kraaienpootjes, bovenlip-rimpels,  en wangrimpels.

Wel hangende oogleden, maar nog niet toe aan een chirurgische ooglid correctie?  Ook voor het verbeteren van bovenlip rimpels (barcode) en kraaienpootjes

Een non-chirurgische ooglidcorrectie d.m.v. een PLEXR behandeling, is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen en huidoneffenheden. Deze PLEXR behandeling behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechtingen. Hierdoor is het een volledige veilige methode om te behandelen.

Een PLEXR behandeling is een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

De werking van PLEXR

Dermo Ablation Surgey werkt op basis van een plasma reactie. De PLEXR behandeling bestaat uit een serie van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De huidvezels trekken direct samen als reactie op deze aanraking. Zo ontstaat er een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming. 

PlexR sublimeert kleine gebieden tot een diepte van minder dan 1mm van de huid. Risico's op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt daarom sneller dan bij behandelingen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld de CO2 laser.

Waarom kiezen voor PLEXR behandeling

Ooglidcorrectie PLEXR

Foto: voor en direct na de PLEXR behandeling. Korstjes zijn ongeveer 5 dagen zichtbaar.
 

Wat u moet weten voorafgaand aan uw PLEXR behandeling:

Een plasma-lift behandeling veroorzaakt een direct verstrakking (lift) van weefsel. Tijdens de PLEXR behandeling ontstaan korstjes die er na ongeveer 4 tot 6 dagen afvallen. Zwelling kan de eerste dagen het meeste ongemak geven, maar regelmatig koelen helpt de zwelling te verminderen. De korstjes kunnen uitstekend worden gecamoufleerd met onze medische foundation Oxygentics. Wij raden u aan deze na de behandeling dagelijks te gebruiken vanwege de helende werking en de hoge SPF.

U moet rekening houden met een totale hersteltijd van ongeveer 10 dagen, waarvan bijwerkingen de eerste 5 dagen het meest zichtbaar zijn.

Voordat u wordt behandeld dient u thuis 30 minuten van tevoren, een verdovende crème aan te brengen (die u bij ons kunt ophalen). De PLEXR behandeling kan als gevoelig worden ervaren en de verdovende crème zorgt voor een maximaal comfort tijdens uw behandeling.

De PLEXR behandeling is uitermate veilig, zonder littekenvorming, met direct effect en is hét alternatief voor chirurgische ingrepen zoals een boven of onder ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie met PLEXR, iets voor u?

Benieuwd naar de mogelijkheden die een PLEXR behandendeling kan bieden? Voelt u zich vooral vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend, maar geeft u wel de informatie die u nodig hebt. 

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
Ooglidcorrectie Groningen