Maak een online afspraak

Non-chirurgische PLEXR ooglidcorrectie bij Yvonne Austin in Groningen

 

Wel hangende oogleden, maar nog niet toe aan een chirurgische ooglid correctie?  Ook voor het verbeteren van bovenlip rimpels (barcode) en kraaienpootjes

Non-chirurgische ooglidcorrectie, ook wel Dermo Ablation Surgery, is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen en huidoneffenheden. Deze behandeling behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechtingen. Hierdoor is het een volledige veilige methode om te behandelen.

das

DAS is een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

De werking van DAS / PlexR

Dermo Ablation Surgey werkt op basis van plasma.Een behandeling bestaat uit een serie van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De huidvezels trekken direct samen als reactie op deze aanraking. Zo ontstaat er een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming. 

DAS sublimeert kleine gebieden tot een diepte van minder dan 1mm van de huid. Risico's op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt daarom sneller dan bij behandelingen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld de CO2 laser.

Waarom kiezen voor PlexR behandeling

voor en na das

Foto: voor en direct na de behandeling. Korstjes zijn ongeveer 5 dagen zichtbaar.
 

Wat u moet weten voorafgaand aan uw behandeling:

Een plasma-lift behandeling veroorzaakt een directe verstrakking (lift) van weefsel. Tijdens de behandeling ontstaan korstjes die er na ongeveer 4 tot 6 dagen afvallen. Zwelling kan de eerste paar dagen het meeste ongemak geven, maar regelmatig koelen helpt de zwelling te verminderen. De korstjes kunnen uitstekend worden gecamoufleerd met onze medische foundation Oxygenetics. Wij raden u aan deze na de behandeling dagelijks te gebruiken vanwege de helende  werking en de hoge SPF.

U moet rekening houden met een totale hersteltijd van ongeveer 10 dagen, waarvan bijwerkingen de eerste 5 dagen het meest zichtbaar zijn.
Voordat u wordt behandeld dient u thuis 30 minuten van tevoren, een verdovende crème aan te brengen (die u bij ons kunt ophalen). De behandeling kan als gevoelig worden ervaren en de verdovende crème zorgt voor een maximaal comfort tijdens uw behandeling.
De behandeling is uitermate veilig, zonder littekenvorming, met direct effect en is hét alternatief voor chirurgische ingrepen zoals een boven of onder ooglidcorrectie.

PlexR, iets voor u?

Benieuwd naar de mogelijkheden die PlexR kan bieden? Voelt u zich vooral vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Een consult is altijd gratis en vrijblijvend, maar geeft u wel de informatie die u nodig hebt. 

t.  050 3133888  | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Rademarkt 2,
     9711 CV Groningen
T.  050 3133888
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
header