Maak een online afspraak

Gepatenteerde PRX-T33 behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Bent u op zoek naar een uniek formule die anders werkt dan een gebruikelijke TCA peeling? De formule van de gepatenteerde PRX-T33 behandling is een combinatie van TCA en waterstofperoxide en geeft uw huid onmiddellijk een boost met direct zichtbaar resultaat. Al na één behandeling voelt uw huid steviger en gladder aan. De natuurlijke glans van uw gelaat komt weer tot leven wat resulteert in algehele verjonging.

Voor een verouderde en verslapte huid geeft de PRX-T33 de beste resultaten in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en textuur van de huid aanzienlijk. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd, de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 - 8 maanden aan na de kuur.

Voor optimaal resultaat combineert SkinClinic de PRX-T33 behandeling met Micro-needling.

Behaalde resultaten

In de afbeeldingen hieronder is te zien hoe de PRX-T33 de huid heeft doen veranderen. Op de eerste twee foto's ziet u de huid van het decolleté van voor en na de behandeling. Op de derde en vierde foto is de wang behandeld.

decolete voor     decolete 

wang voor     wang

Hoe werkt deze nieuwe behandeling?

De drie belangrijkste componenten, waterstofperoxide, trichloorazijn (TCA) en kojinezuur werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Deze behandeling kent geen hersteltijd. U hoeft dus niet bang te zijn voor vervelling of vervelende roodheid. U kunt gelijk weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

De TCA en waterstofperoxide passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Hierdoor worden de fibroblasten en eiwitten gestimuleerd die de nieuwe aanmaak van de collagene vezels versterkt. Het resultaat?

Frequentie van deze behandeling

Hoe vaak de huid behandelt moet worden voor het gewenste resultaat hangt af van de staat van de huid.

Voor langdurig resultaat
Voor de verouderde en verslapte huid raden wij een kuur van 4 tot 6 weken aan waarin er dagelijks behandelt wordt. Hierin worden de behandelingen van de PXR-T33 gecombineerd met de Micro-needling. Het effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Onderhouden van uw huid
Om uw huid structureel goed te onderhouden raden wij aan 2 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Voor een speciale gelegenheid
Wanneer u behoefte heeft aan een eenmalige oppepper van uw huid, kunt u bij ons terecht voor een eenmalige behandeling. 

Wat kost een PRX-T33 behandeling?

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. Zie hieronder een indicatie voor de kosten van een PRX-T33 behandeling.

Goed om te weten

De PXR-T33 is geschikt voor behandelingen in uw gezicht, hals, decolleté en handen. Daarnaast is deze behandeling afgezien van een licht prikkelend gevoel geheel pijnloos.

Vraag een consult aan

Benieuwd naar de mogelijkheden die een PRX-T33 behandeling voor u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies of vragen. Bij ons kunt u altijd terecht voor een consult. U krijgt daardoor alle informatie die u nodig heeft voorafgaand aan deze unieke behandeling.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic