Maak een online afspraak

Het verwijderen van een tatoeage in Groningen

Spijt van uw tattoos of permanente make-up?

Geen nood! Met de Quanta Plus C  is het mogelijk om ongewenste tatoeages of permanente make-up veilig en zonder littekenvorming of huidbeschadigingen te verwijderen/te vervagen. De De Quanta Plus C is een top kwaliteit Nd Yag Q switch laser met 3 golflengtes voor de verwijdering van alle kleuren inkt! Ook groen en blauw tinten die niet met traditionele tattoo lasers kunnen worden verwijderd. Wilt u uw tattoo verwijderen in Groningen? Bij Yvonne Austin bent u aan het goede adres.

Tattoo verwijderen
 

Onze medische klasse laser, de Quanta Plus, gebruikt niet twee, maar drie verschillende golflengtes; 532nm,  694nm en 1064 nm. Met deze drie golflengtes, kunnen alle kleuren inkt worden behandeld inclusief de moeilijke pigmenten blauw en groen. Dit maakt Laserclinic Groningen uniek in het Noorden van Nederland! (Let op; het is niet mogelijk om blauwe en groene pigmenten effectief en veilig te behandelen met lasers met 2 golflengtes).

Omdat permanente make-up minder diep in de huid is gezet, is het makkelijker te verwijderen dan een professioneel gezette tatoeage. Bij de behandeling van permanente make-up zijn er dan ook minder behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld zijn dat er 4, terwijl bij tatoeages rekening moet worden gehouden met 8 tot 12 om uw tatoeage zo goed mogelijk te verwijderen

Tatoeage verwijderen      Verwijderen van tatoage

De behandeling om uw tatoeage te verwijderen

Er kan een verdovende cremé worden gebruikt, maar meestal is dit niet nodig. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een handstuk dat ervoor zorgt dat de laserbundel op de juiste afstand op de huid terecht komt. Dit voelt als een tik met warmte. Het behandelde pigment kleurt direct wit, dit heet laser snow en duidt op verhitting en vergruizing van het pigment. Het pigment wordt afgebroken tot kleine deeltjes die door het lichaam worden afgevoerd via het lymfesysteem. Uw tattoo verwijderen in Groningen? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Tatoeage verwijderen goede vervaging na 3 behandelingenTatoeage verwijderen resultaat na 1 behandeling

Huidreacties direct na de behandeling

Er treedt vrijwel altijd zwelling op. Dit is een direct gevolg van de verhitting van de huid. Ook kan de huid warm/verbrand aanvoelen, als na een zonnebrand. Korsten, blaren zijn normaal en horen bij het helingsproces. Na de behandeling wordt de huid afgedekt met een gaasje om infectie te voorkomen. Aangezien infectie het grootste risico vormt, dient de huid hygiënisch te worden behandeld tijdens het herstel.

Frequentie en te verwachten resultaat

De huid dient tussen de behandelingen voldoende te herstellen, dit betekent dat er gemiddeld om de 6 tot 8 weken kan worden behandeld afhankelijk van de genezing. Na elke behandeling wordt de tatoeage lichter. U ziet dus de tatoeage elke keer steeds iets meer vervagen. Er is echter geen garantie dat de tatoeage geheel verdwijnt. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: de kleur van de tatoeage, de leeftijd, de huidskleur, de gebruikte inkt en het menselijk lichaam zelf. Resultaten van het verwijderen verschillen dus van persoon tot persoon. Vanwege deze 'x-factoren' is het mogelijk dat er een zogenaamde ''ghost'' overblijft.

Wanneer u nog vragen heeft over het verwijderen van tatoeages of een andere behandeling bij SkinClinic Yvonne Austin Groningen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! De tarieven zijn hier te vinden.

Wat kost het om een tattoo te laten verwijderen?

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. De kosten van het laten verwijderen van een tattoo zijn als volgt:

Tattoo verwijderen in Groningen

Afspraak maken voor het verwijderen van uw tatoeage?

Vraag nu een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
header