Maak een online afspraak

TCA peel / VI Peel

Verbetering van zonneschade en vroegtijdige veroudering. 

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling die is samengesteld met een blend van verschillende zuren waaronder TCA. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Voor wie is de VI peel geschikt en wat doet de peeling?

De VI Peeling is geschikt voor iedereen die graag een gezonde, opvallend stralende en langdurig jeugdig uitziende huid wenst. De VI peel

Waarvoor kan de VI Peel worden ingezet?

Superieure anti-aging resultaten – VI Peel™
helpt bij het verminderen van huidbeschadigingen door de zon en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel™ zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel™ kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Acne en onzuiverheden –VI Peel
Acne werkt heel effectief in de strijd tegen acne en onzuiverheden, bij een leeftijd vanaf 12 jaar. Een serie van behandelingen helpt acne littekens vervagen.

Hyperpigmentatie –VI Peel
zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

Hoe lang duurt een behandeling met de VI Peel?

De VI Peel behandeling duurt maximaal 20 minuten. Het gebruik van medicatie vooraf is niet nodig. Bij veel andere peelings is dit wel het geval, waardoor de huid reeds gevoelig is vóórdat de peeling aangebracht gaat worden.

VI Peel is een nagenoeg pijnloze behandeling. De huid is namelijk verdoofd binnen 1 minuut. In uitzonderlijke gevallen kan iemand met een heel gevoelige huid een wat lichte prikkeling ervaren. Door het gebruik van een ventilator tijdens de behandeling is dit echter vrijwel direct verholpen.

Hoe lang duurt de herstelperiode?

Een behandeling met VI Peel  kent een minimale herstelperiode. U geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de behandeling met VI Peel zal niemand merken dat u een peeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit, hetgeen bij andere peelings niet het geval is. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na ca. 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.

Voor meer advies omtrent welke peel geschikt is voor uw huid, kunt u contact opnemen voor een gratis, geheel vrijblijvende consultafspraak.

 

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Rademarkt 2,
     9711 CV Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin