Maak een online afspraak

Een jonge en strakke huid met Tixel door Skinclinic Yvonne Austin in Groningen  

Wat is Tixel?  

De Tixel is een apparaat dat gebruik maakt van thermo-mechanische ablatie (TMA). Dit houdt in dat het apparaat gebruik maakt van warmte om zo de huid te verjongen of littekens te verbeteren. Dankzij de behandeling moet de huid zelf aan het werk om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor zal de huid sterker en gezonder worden. De Tixel is daarnaast een goed alternatief voor de welbekende CO2 Laser

Hoe gaat de behandeling in zijn werk bij Yvonne Austin?  

Het Tixel-aparaat heeft een vierkante kop met allemaal miniscule titanium pinnetjes. Deze pinnetjes maken kleine kanaaltjes in de huid zonder deze te verbranden. Door de kleine gaatjes in de huid te maken, kan de warmte diep in de huid worden gebracht. Dit zet het genezingsproces in werking. Dankzij de afgifte van hitte ontstaat er collageen remodellering. Dit geeft u een mooie stevigere, jongere en strakkere huid.  

voorna tixel acnevoorna tixel

Voor en na foto's van Tixel behandelingen

Wat is het verschil tussen Tixel en de CO2 Laser?  

De werking van de Tixel is eigenlijk hetzelfde als die van de CO2 Laser. De Tixel maakt alleen gebruik van warmte en val niet in de categorie lasers. Aan de Tixel zitten wel een aantal voordelen. De huid beschadigt bij deze behandeling veel minder. Hierdoor is de hersteltijd na de behandeling veel korter en minder heftig. Daarnaast is de behandeling ook een stuk minder pijnlijk. Een goed alternatief voor de CO2 laser dus!  

Wat zijn de toepassingen van Tixel?  

Er zijn veel verschillende toepassingen van de Tixel. Zo kunt u denken aan een vermindering van rimpels, voor zowel diepe rimpels tot fijne lijntjes. Ook (acne) littekens kunnen met Tixel verminderd worden. Daarnaast verstevigt Tixel de verslapte huid, wat ook goed toepasbaar is bij hangende oogleden. De huidstructuur kunt u verfijnen met Tixel. Heeft u last van zonbeschadiging? Ook dit kan door midddel van Tixel verminderd worden. U kunt de behandeling daarnaast op veel verschillende plekken op gezicht, maar ook op uw lichaam toepassen. Denk aan zones in het gezicht zoals de bovenlip, oogleden, de wangen of het hele gezicht. Daarnaast is behandeling ook mogelijk in de hals, het decolleté en op de handen.  

tixelbehandelingen

Doet de Tixel behandeling pijn?  

De Tixel behandeling is vrijwel pijnloos. De kop van de Tixel wordt erg kort op de huid gebracht. Per warmtepuls komt de behandelkop maar een maar milliseconden in aanraking met de huid. Dit maakt dat de behandeling vrij weinig pijn doet. Je hoeft voor deze behandeling dan ook niet verdoofd te worden.  

Hoeveel Tixel behandelingen heb ik nodig?  

Er zijn gemiddeld 4-6 behandelingen nodig met intervallen van een maand. Het is dus goed om de behandeling 1 keer per maand uit te voeren. De resultaten na de kuur zijn afhankelijk van de verzorging en uw lifestyle. Hierdoor verschillen de resultaten. U kunt de resultaten van uw kuur onderhouden door eenmalige behandelingen, wanneer nodig. Daarnaast is het mogelijk om op verschillende intensiteiten te behandelen. De behandeling wordt altijd aangepast op uw huidtype en uw huidskleur.  

Interesse in een Tixel behandeling?  

Heeft u interesse in een Tixel behandeling? U kunt hieronder eenvoudig een afsprraak maken bij Skinclinic Yvonne Austin. Wij geven u ook graag advies over de behandeling die het best bij u past! 

 Voor het consult wordt 35 euro in rekening gebracht. Als u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in minder gebracht op de behandelkosten. Zie onze tarievenpagina voor info over de behandelkosten. 

Na het maken van de afspraak kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551. De afspraak is definitief na ontvangst van de betaling.   

Maak een online afspraak

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic