Maak een online afspraak

Wish Pro huidbehandeling: Uniek, Snel en Effectief 

Wish Pro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. Een korte behandeling van 15 minuten en uw huid voelt als nieuw met een direct zichtbaar verjongend resultaat. De korte behandelingen zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld tijdens lunchtijd te doen en helpen onder andere tegen: zonneschade, vale/ongelijkmatige/doffe teint, verslapping van de huid, roodheid/irritatie, droge huid en huidveroudering. Lees snel verder! 

download

Wat doet een Wish Pro behandeling? 

Bij een Wish Pro behandeling wordt gebruik gemaakt van Magnetic Infusion Technology. Hierdoor wordt het verouderingsproces en met name de afname van de dikte van de huid door collageen en elastine verlies, tegengegaan. Hierdoor verbeteren fijne lijntjes, verkleuringen en verminderen irritatie en roodheid. 

Hoe werkt een Wish Pro behandeling? 

De Magnetic Infusion Technology van Wish Pro combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën. De serums met optimaal gedoseerde actieve ingrediënten, kunnen daardoor beter en dieper in de huid doordringen met als resultaat; veel meer effect. 

Dit stimuleert de elastine en collageenproductie, levert voedingsstoffen en ondersteunt de spiervezels. 

Het resultaat: Een jonge, frisse, gezonde, zichtbaar verbeterde huid! 

De voordelen van een Wish Pro behandeling 

Een Wish Pro huidbehandeling kent de volgende voordelen: 

Voor wie is een Wish Pro behandeling? 

Wish Pro biedt een breed scala aan behandelingsopties, perfect afgestemd op uw individuele behoefte. Een Wish Pro behandeling kan worden uitgevoerd op elk huidtype en dekt de volgende behandelingen: 

Wat kost een Wish Pro behandeling? 

Een Wish Pro behandeling hoeft u dus niet veel tijd te kosten en heeft een zeer positief effect op uw huid. De WishPro behandeling is de perfecte afsluiter na een peeling of micro-needling behandeling. De tarieven: 

Een WishPro behandeling is 85,- 

Inclusief peel 129,- 

Inclusief micro-needling 179,- 

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic