Maak een online afspraak

Lieve allemaal, Helaas is ook mijn zaak tot nader order (waarschijnlijk t/m 19 jan as) gesloten door de lockdown. Alle gemaakte afspraken komen daardoor te vervallen. U kunt uw gemaakte afspraak verzetten door te mailen of te appen, of een nieuwe afspraak inplannen na 19 januari. Mocht u producten nodig hebben laat het me weten en dan stuur ik ze graag op! Ik wens u in deze moeilijke periode hele fijne dagen en hoop dat 2021 een beter jaar voor ons allen wordt! Bedankt voor uw vertrouwen en steun in 2020 en tot ziens in het nieuwe jaar. Lieve groet, Yvonne

Huidspecialist en huidkliniek SkinClinic in Groningen

Of u nu rimpels of verslapping wilt aanpakken, last heeft van acné, of niet meer blij bent met die tattoo! Yvonne Austin biedt snelle, effectieve oplossingen voor uw huid. Een mooie, stralende, gezonde huid is het doel, het optimale halen uit uw huid zodat u elke dag opnieuw, blij wordt wanneer u 's ochtends in de spiegel kijkt.

Daarom biedt Yvonne Austin alleen maar behandelingen en huidverzorging aan die effectief zijn; optimale doseringen en samenstellingen met bewezen werkzaamheid, zodat u gegarandeerd bent van het hoogst haalbare resultaat. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van eigen, medische kwaliteit apparatuur van het hoogste niveau (geen huur/externe behandelaars en zeker geen China Export).

Voorafgaand aan elke behandeling vindt een uitgebreid consult plaats zodat u al uw vragen kan stellen en de behandeling wordt toegelicht. Inclusief een reëel, eerlijk en objectief beeld van de te verwachten resultaten. U bent van harte welkom en zien ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Bekijk hier het hygiëneprotocol!

Huidbehandelingen Groningen
Huidproblemen laten behandelen groningen
Tatoeages verwijderen
Plexr Ooglidcorrectie Groningen
Tixel behandelingen Groningen
 

Huidanalyse of adviesgesprek 

Wilt u meer weten over de behandelingen van Yvonne Austin SkinClinic in Groningen? Voor maar €35 euro vraagt u een consult aan. Wanneer u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten. Voor een afspraak kunt u bellen met 06-12 53 66 51 of de onderstaande button gebruiken voor het maken van een online afspraak

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling.

Afspraken kunnen worden gemaakt op maandag, woensdag en donderdag tussen 10:30 - 17:00. Telefonisch zijn wij bereikbaar van ma - vrijdag tussen 10:00 en 17:00. Mailen of appen bij spoed ook tijdens de avonduren/weekenden.

Afspraken op maandag annuleren of verzetten? Dan horen wij dat graag op de vrijdag ervoor. Voor woensdagen en donderdagen geldt minimaal 24 uur van tevoren annuleren of verzetten.


direct online afspraak maken

home

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic