06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

Huidveroudering, rimpels en verslapping

Huidveroudering

Rimpels, verslapping, pigmentatie, couperose, vale/doffe teint, onregelmatige huidskleur en/of grove poriën zijn allemaal tekenen van huidveroudering. Naarmate de leeftijd van de huid vordert, gaat de huid minder goed functioneren waardoor onder andere het collageenweefsel verslechtert en er rimpels en fijne lijntjes zichtbaar worden. Ook wordt de huid minder stevig, waardoor contouren zoals de kaaklijn verslappen.

Factoren huidveroudering

Hoewel huidveroudering deels genetisch is bepaald, spelen externe factoren ook een rol. Roken, een teveel aan UV-straling en een ongezonde leefstijl hebben wel degelijk invloed op de conditie van je huid. Door de conditie van je huid te optimaliseren, zorgen we ervoor dat de huid minder snel veroudert en blijf je er langer jong(er) uitzien.

Behandeling

Voor een optimaal resultaat is het nodig om de juiste behandeling bij jouw specifieke huidprobleem te zoeken. Die hangt bijvoorbeeld af van de mate van huidveroudering, verslapping en/of diepte/locatie van de rimpels. Ook de hersteltijd na de behandeling is van belang en wij houden graag rekening met jouw wensen. Tijdens het consult lichten wij alle mogelijkheden uitgebreid toe en beantwoorden wij al je vragen.

Behandelingen tegen rimpels: PlexR - Tixel - Injectables
Behandelingen tegen verslapping: Tixel - Injectables
Behandelingen tegen grove poriën/vale huid/oneffen kleur: Peelings - Tixel
Behandelingen tegen pigmentatie: laser - Peelings