Maak een online afspraak

Acne behandeling Groningen bij Yvonne Austin

Snelle verbetering bij verstoppingen, roodheid, puistjes en/of mee-eters!

Een acne behandeling kan verbetering brengen wanneer sprake is van verstoppingen, mee-eters, puistjes, onderhuidse cysten, ontstekingen of een combinatie hiervan.

Een verstoord afschilferingsproces van de bovenste huidlaag in combinatie met een verhoogde talgproductie kunnen ervoor zorgen dat de porie verstopt raakt waardoor verstoppingen en/of ontstekingen kunnen ontstaan, oftewel acne. Ook het gebruik van de verkeerde (verstoppende) ingrediënten in huidverzorging kan bijdragen tot de ontwikkeling van acne.

Maak direct een afspraak

Acne behandelen GroningenSkinClinic Yvonne Austin Groningen

Foto: links voor de behandeling, rechts na 4 milde peelings met tussenpozen van 2 weken.

Peeling en huidverzorging

Door het gebruik van hoog gedoseerde farmaceutische verzorgingsproducten en peelings kunnen alle vormen van acne worden gecorrigeerd waardoor de symptomen van acne snel afnemen en de huidconditie wordt verbeterd.
Afhankelijk van het type acne kunnen verschillende behandelmethoden worden ingezet. De beste behandeling voor het verbeteren van alle vormen van actieve acne zijn peelings. Uit verschillende peelingvloeistoffen wordt de juiste voor uw huid gekozen.

Beste methode voor verbeteren acne littekens

Na de actieve acne fase blijven er vaak littekentjes over. Ook deze acne littekens kunnen succesvol worden verminderd. Het behandelen van acne littekens vindt plaats als de actieve fase van acne voorbij is. Zodra de huid rustig is kan worden overgegaan op behandeltechnieken die ervoor zorgen dat de huid beter herstelt en geneest zodat littekenweefsel kan worden voorkomen en/of verbeterd.
De beste methodes voor het verbeteren van acne littekens is microdermabrasie, micro-needling of fractional laser.

Littekens na operaties of als gevolg van brandwonden:

Afgezien van littekens veroorzaakt door acné / puistjes, behandelt SkinClinic ook met veel succes andere littekens zoals brandwonden of littekens ontstaan door of na operaties. Elke behandeling hiervan is maatwerk en wordt specifiek samengesteld om uw litteken zo snel mogelijk te verbeteren.

De resultaten zijn een beter huidgevoel, minder trekkerigheid, minder rood/vurig en het reliëf wordt zichtbaar gladder en gelijkmatiger. Uiteraard is het onmogelijk om zulke littekens te verwijderen, maar een substantiële cosmetische verbetering is absoluut haalbaar.

Zowel voor de behandeling van actieve acne als het verbeteren van acne en/of andere littekens beschikt SkinClinic over de juiste technieken en ondersteunende huidverzorging. Bekijk onze behandelingen voor meer informatie.

Wij geven u graag advies over de behandeling van acne!

Voor vragen kunt u altijd even bellen of een mailtje sturen. Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het formulier onder aan de pagina in. We zien u graag bij Skinclinic by Yvonne Austin Groningen! Wilt u eerst de tarieven weten, klik dan hier.

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Acne behandeling Groningen

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic