Maak een online afspraak

Couperose behandeling in door Yvonne Austin in Groningen

Bij couperose is er sprake van zichtbare haarvaatjes, roodheid, spinnetjes en wijnvlekken in het gezicht, wat als zeer storend kan worden ervaren. De oorzaak van couperose ligt bij de (genetische) zwakte in de wanden van de oppervlakkig gelegen haarvaten, met als gevolg zichtbare vaatjes. De haarvaatjes kunnen niet meer goed uitzetten en inkrimpen door verlies aan elasticiteit, dit noemt men couperose.

Succesvolle couperose behandeling

Al sinds 2002 behandelt SkinClinic couperose, vaatjes en roodheid. Deze aandoeningen zijn succesvol en snel te verwijderen of te verbeteren door het gebruik van Laser (KTP) en IPL (Luminette). In de meeste gevallen zijn er niet meer dan 2 á 3 couperose behandelingen nodig voor een zeer langdurig resultaat. 

couperose behandeling voorCouperose behandeling na

Couperose behandeling voor en na

Foto: voor en na de  behandeling voor couperose met 2 KTP laser behandelingen

KTP laser en IPL behandeling

Met meer dan 15 jaar (dagelijkse) ervaring in de behandeling van couperose en oppervlakkige bloedvaten bent u gegarandeerd van uitstekende en snel zichtbare resultaten en een veilige behandeling. Wij gebruiken een speciale (KTP) vaatlaser bij zichtbare vaatjes, waardoor de meest optimale en langdurige resultaten worden bereikt. Bij diffuse roodheid (haarvaatjes nauwelijks of niet zichtbaar) is IPL het meest succesvol.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Op bovenstaande foto's ziet u de resultaten na slechts twee voor en na  behandelingen met de speciale KTP laser. De KTP laser kan gebruikt worden voor de verbetering van couperose, haarvaatjes, wijnvlekken, spinnetjes en pigmentvlekken. Resultaten verschillen zo nu en dan, geen enkele huid reageert namelijk hetzelfde. Wij garanderen echter wel een duidelijk zichtbare verbetering binnen drie laser behandelingen.

Vraag een consult aan

Wanneer u nog vragen heeft over de couperose behandeling of een andere behandeling bij SkinClinic Yvonne Austin kunt u een consult aanvragen.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic