Maak een online afspraak

Huidveroudering behandeling bij SkinClinic Yvonne Austin Groningen

Heeft u last van rimpels, verslapping, pigmentatie, vale/doffe teint, onregelmatige huidskleur of grove poriën? Dit zijn allemaal tekenen van huidveroudering. Gelukkig zijn er inmiddels effectieve behandelingen om huidveroudering te vertragen. Het is zelfs mogelijk de klok terug te draaien en schade te herstellen.

Wij geven u graag advies over hoe huidveroudering te vertragen is en hoe u uw huid zo lang mogelijk jong kunt houden. Uw huidconditie is heel belangrijk in het behoud van een mooie, jonge huid. Wij hebben de juiste behandelmethoden en producten voor huidverjonging  en geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Rimpels, lijntjes en verlies aan volume succesvol behandelen met Injectables

Het verbeteren van rimpels en lijntjes met injectables is een snelle, veilige en zeer effectieve manier om het gezicht te verjongen. Botox en fillers verbeteren op een natuurlijk manier bestaande rimpels en lijntjes, en herstellen de gezichtscontouren. Naast Injectables zijn er gespecialiseerde gezichtsbehandelingen die zowel het verdiepen, als het vormen van nieuwe rimpels vertragen. Huidveroudering wordt vertraagd zodra de huidconditie wordt verbeterd. Hoe beter een huid in conditie is, hoe langer huidveroudering wordt uitgesteld.

Cosmetisch behandelingen tegen rimpels en huidveroudering

SkinClinic heeft zich gespecialiseerd in effectieve huidverjonging behandelingen die gericht zijn op het voorkomen van huidveroudering en het herstellen van bestaande schade door zon en/of lifestyle. Voorbeelden hiervan zijn chemische peelingsmicro-needling en fractional laser.

Het is niet eenvoudig uit te leggen welke behandelingen het meest geschikt zijn voor u, aangezien er grote persoonlijke verschillen in huidconditie en huidveroudering bestaan. Daarom bieden wij u graag een gratis en vrijblijvend consult aan zodat we aan uw specifieke wensen tegemoet kunnen komen en kunnen bepalen wat de juiste behandelmethode voor uw huid is!

Aarzel niet om een consultafspraak te maken, wij hopen u gauw te ontmoeten!

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Huidveroudering Groningen

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic