Maak een online afspraak

Melasma behandelen bij SkinClinic Yvonne Austin

Twijfelt u nog of u uw melasma wilt laten behandelen? Wacht niet langer en loop niet te lang rond met deze ergernis dan nodig is, laat uw melasma behandelen en verwijderen door SkinClinic Yvonne Austin.

Wat is melasma en hoe ontstaat het?

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemd is een vorm van hyperpigmentatie. Bij deze vorm van hyperpigmentatie ligt een overgevoelig pigmentsysteem ten grondslag. De overgevoeligheid ontstaat door hormonen en wordt verergerd door UV- straling.

Melasma voorbeelden | Yvonne Austin

Voorkeursplekken van melasma

Hyperpigmentatie komt niet alleen voor tijdens een zwangerschap of erna, maar kan ook ontstaan door het gebruik van de pil of andere hormonale veranderingen, dit zijn de zogenoemde triggers van deze vorm van hyperpigment. Melasma heeft als voorkeursplekken: de bovenlip, voorhoofd en het gebied rond de ogen. Het gebied rond de ogen ziet er vaak uit als een masker.

Behandeling tegen melasma

Hyperpigmentatie kan in tegenstelling tot pigmentvlekjes (die worden veroorzaakt door huidveroudering of zonneschade), NIET worden behandeld met Laser of IPL, de juiste TCA peelings geven hierbij de beste resultaten. Bij de behandeling van deze vorm van hyperpigmentatie, hoewel soms onvoorspelbaar, zijn er erg goede resultaten mogelijk. Er blijft natuurlijk altijd sprake van individuele verschillen en daardoor verschillen ook de uiteindelijke resultaten. Soms zit het pigment te diep (afgedaald in de dermale laag), de behandelingen zijn dan helaas zinloos.

Maak een afspraak om melasma te verwijderen

SkinClinic Yvonne Austin staat voor u klaar wanneer u melasma wilt verwijderen. Met onze peelings zullen wij zorgen voor de juiste behandeling van uw hyperpigment. Maak nu online een afspraak en neem afscheid van uw melasma.

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Melasma Groningen

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic