Maak een online afspraak

Pigmentvlekken en melasma behandeling

Bent u helemaal zat van de pigmentvlekken?

Pigment is een soort vloeistof dat kleur geeft aan onder anderen haar, ogen en huid. Pigmentvlekken ontstaan wanneer de cellen die pigment aanmaken in de war raken door bijvoorbeeld teveel zonlicht. De cellen maken dan teveel pigment aan waardoor zichtbare ophoping ontstaan. Dit zijn de welbekende pigmentvlekken.

Pigmentvlekken in het gezicht zijn niet allemaal hetzelfde en hebben ook niet altijd dezelfde oorzaak, hoewel de zon vaak een grote rol speelt bij de verergering van elke vorm van pigmentatie. Het is heel belangrijk om een onderscheid te maken tussen hormonale pigmentatie, melasma genaamd, en pigmentvlekken die veroorzaakt worden door huidveroudering; levervlekken of ouderdomsvlekken. Wij geven u graag advies zodat u weet welke behandeling past bij de soort pigmentvlek.

Direct een afspraak maken

Behandeling ouderdomsvlekken

De juiste behandelmethode is afhankelijk van een correcte diagnose. Lentigo of ouderdomsvlekken zijn vaak klein, scherp begrensd en kunnen relatief gemakkelijk worden verbeterd of zelfs verwijderd door middel van een KTP laser behandeling. Deze vlekken worden veroorzaakt door huidveroudering en dagelijkse blootstelling aan UV straling. De ouderdomsvlekken komen ook vaak op de handen en het decolleté voor. Met de KTP laser behandeling zijn ook deze pigmentvlekjes snel en effectief te behandelen.

Ouderdomsvlekken voor behandeling bij Yvonne Austin in GroningenOuderdomsvlekjes na behandeling met KTP laser

Foto: Ouderdomsvlekjes op de handen; voor en na - resultaat na 1 behandeling met KTP laser

Melasma behandeling

Melasma wordt veroorzaakt door hormonen en verergerd door UV- straling. Melasma heeft als voorkeursplekken de bovenlip, voorhoofd en het gebied rond de ogen en ziet er vaak uit als een masker. Zwangerschap en het gebruik van de pil zijn 'triggers' voor deze vorm van pigment.

Melasma kan in tegenstelling tot pigmentvlekjes (die worden veroorzaakt door huidveroudering of zonneschade) beter NIET worden behandeld met Laser of IPL. De juiste peelings geven hierbij betere resultaten. Met een Melasma behandeling zijn, ondanks de onvoorspelbaarheid hiervan, met de juiste behandeling goede resultaten te behalen. Er blijft natuurlijk sprake van individuele verschillen waardoor de resultaten niet altijd hetzelfde zullen zijn.

SkinClinic Groningen

Optimaal resultaat met de pigmentvlekken behandeling van Skinclinic

Ervaring, kennis van ingrediënten, de huid en het gebruik van de juiste behandeltechnieken zijn doorslaggevend voor het uiteindelijke resultaat. Vraag ons om adviezen zodat u verzekerd bent van de juiste behandelingen en huidverzorging voor de meest optimale verbetering! Wilt u de tarieven weten, klik dan hier.

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Pigmentvlekken Groningen

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic