Maak een online afspraak

Ooglidcorrectie zonder operatie (PLEXR) in Groningen

Last van hangende oogleden maar nog niet toe aan een chirurgische ooglidcorrectie? Yvonne Austin SkinClinic in Groningen biedt een ooglidcorrectie zonder operatie aan. Deze behandeling ook wel bekend als Derma Ablation Surgery (DAS), is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen huid-oneffenheden.

Deze behandeling behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechting. Hierdoor is het een volledig veilige methode om te behandelen.

Vrijblijvend consult ooglidcorrectie inplannen

Hoe werkt een ooglidcorrectie zonder operatie (PLEXR)

Dermo Ablation Surgey werkt op basis van plasma. Een behandeling bestaat uit een serie 

van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De huidvezels trekken direct samen als reactie op deze aanraking. Zo ontstaat er een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming. De behandeling is compleet veilig en resultaten zijn optimaal na ongeveer 4 weken, hoewel er direct een zichtbare verbetering is.

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie zonder operatie?

Wat kunt u verwachten van de behandeling en het herstel?

Voordat u wordt behandeld dient u 30 minuten van tevoren, thuis een verdovende crème aan te brengen (die u bij ons kunt ophalen). De behandeling kan als gevoelig worden ervaren en de verdovende crème zorgt voor een maximaal comfort tijdens uw behandeling.

Tijdens de non-chirurgische ooglidbehandeling ontstaan korstjes ontstaan korstjes die er na ongeveer 4 tot 6 dagen afvallen. Door de behandeling zullen uw oogleden tijdelijk zwellen. Deze zwelling kan de eerste paar dagen het meeste ongemak geven, Maar regelmatig koelen helpt de zwelling te verminderen. De korstjes kunnen uitstekend worden gecamoufleerd met onze medische foundation Oxygenetics. Wij raden u aan deze na de behandeling dagelijks te gebruiken vanwege de helende werking en de hoge SPF.

Na de behandeling moet u rekening houden met de totale hersteltijd van ongeveer 10 dagen, waarbij de sporen van de behandeling het meest zichtbaar zijn in de eerste 5 dagen. De behandeling is uitermate veilig, zonder littekenvorming, met direct effect en is hét alternatief voor chirurgische ingrepen zoals een boven of onder ooglidcorrectie.

Prijzen van de Plexr behandelingen

 

* De prijzen worden definitief vastgesteld na een consult.

Vraag een vrijblijvende consult aan

Fijn hè? Zo’n mogelijkheid op een ooglidcorrectie zonder operatie? Wij vertellen u graag meer over de inhoud, het herstel en het eindresultaat!

Hiervoor kunt u via onderstaande contactformulier contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een gratis en vrijblijvende consult bieden en de informatie geven die u nog nodig hebt over de ooglidcorrectie zonder operatie. Twijfel dus niet en schrijf u in.

 

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Rademarkt 2,
     9711 CV Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Op afspraak
Zo         GESLOTEN
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
header ooglidcorrectie zonder operatie