Maak een online afspraak

Rimpelbehandeling bij Yvonne Austin SkinClinic Groningen

Yvonne Austin SkinClinic Groningen weet dat vrouwen er graag uitgeslapen en fris willen uitzien; niet per se 20 jaar jonger, maar er gewoon goed uitzien voor je leeftijd. Rimpels en fijne lijntjes kunnen met kleine medisch/cosmetische behandelingen snel en effectief worden verwijderd. Een zichtbaar verbeterde conditie van de huid is dan al snel zichtbaar.

Langdurige jong ogend uiterlijk?

Niet alleen rimpels bepalen hoe oud je eruit ziet, maar ook de algemene huidconditie is van belang. Couperose, pigmentvlekken en een fletse, doffe huid zorgen ook voor een oudere uitstraling. Vaak is een combinatie van injectables en huidconditie verbeterende behandelingen (peelings/micro-needling/laser) de meest effectieve oplossing voor een langdurig jong ogend uiterlijk.

unknown

Injectables (fillers)

Bestaande diepere rimpels zoals de neus/lippenplooi kunnen het beste worden behandeld door middel van injectables (fillers). Dit is een relatief kleine ingreep met direct zichtbare resultaten. Ook voor volumeverlies in het gezicht geven fillers een snelle verbetering en instante verjonging.

Botox

Voorhoofdrimpels, frons en kraaienpootjes kunnen het beste worden behandeld met Botox. Deze rimpels worden veroorzaakt door spieractiviteit en niet zo zeer door huidveroudering. Door de spieractiviteit te verminderen verzachten of verdwijnen de lijntjes en rimpels.

Totaalpakket rimpelbehandelingen

SkinClinic heeft een langdurige samenwerking met cosmetisch arts Dr. Isabella Savic waardoor we een totaal pakket aan rimpelbehandelingen kunnen bieden. Zowel cosmetische behandelingen als inspuitingen behoren tot de mogelijkheden om uw huid er stralend en jong uit te laten zien.

anti aging

Anti-ageing behandelingen: micro-needling, laser en peelings

Voor het behandelen van fijne lijntjes en het voorkomen van huidveroudering bestaan er zeer effectieve behandelmethoden. Micro-needling - al dan niet in combinatie met peelings  of fractional laser - is op dit moment de meest effectieve anti-ageing behandeling die er is. Het verbetert de algehele huidconditie, vervlakt fijne lijntjes, zorgt voor een steviger huid en egaliseert de huidskleur bij pigmentverschillen. Kortom, micro-needling heeft een positief effect op alle huidprocessen. Ook (acne)littekens worden optimaal verbeterd met micro-needling!

Heeft u nog vragen over de rimpelbehandeling?

Wij adviseren u graag over onze rimpelbehandelingen, maar ook over alle andere behandelingen.
Neem dan contact met ons op en laat ons u adviseren over uw vraagstukken.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic