Maak een online afspraak

Rosacea behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Verbluffende verbetering bij vurige roodheid, uitdroging en bultjes.

Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische ontstekingsreactie in de haarvaten die ervoor zorgt dat zowel de conditie van haarvaten als de huid verslechtert.
Deze aftakeling heeft een aantal symptomen tot gevolg: een altijd aanwezige vurige roodheid (door de ontstekingen) in combinatie met zichtbare haarvaatjes. In een later stadium kunnen er op acne lijkende 'puistjes' ontstaan en breidt de roodheid zich uit.

De bobbeltjes die op puistjes lijken bestaan echter niet uit talg, maar uit lymf en ook de behandelmethode verschilt van die van acne. Helaas wordt rosacea nog wel eens verward met acne omdat bij beide aandoeningen zowel vurige roodheid als 'puistjes' aanwezig zijn.Rosacea

Rosacea verbeteren of verwijderen

Door de ontstekingsreacties, die kenmerkend zijn voor rosacea , vindt een algemene verslechtering van het bindweefsel plaats waardoor de
huidconditie (weerstand) achteruit gaat en de huid gevoelig(er) wordt en sneller veroudert. Ook vormt uitdroging en een trekkerig gevoel vaak een probleem. Het is dus, naast het bestrijden van de zichtbare symptomen van rosacea (roodheid, bultjes, ontstekingen), van belang dat de huidconditie wordt verbeterd zodat er geen vroegtijdige veroudering optreedt en de weerstand van de huid wordt geoptimaliseerd.

SkinClinic heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van alle vormen van rosacea en heeft zelf een unieke behandelmethode ontwikkeld. We zijn er in geslaagd alle vormen van rosacea met veel succes onder controle te krijgen en te verbeteren met onze unieke rosacea behandeling

Rosacea kan zeer goed verbeterd worden, mits de juiste behandelmethodes en het gebruik van de juiste verzorging thuis worden toegepast. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de behandeling! Benieuwd wat wij voor uw huid kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Afspraak maken Rosacea

Maak uw afspraak door onderstaand formulier in te vullen en uw voorkeursdatum + tijd door te geven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Gesloten
Zo         Gesloten
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin