Maak een online afspraak

Uitdroging huid behandelen door Yvonne Austin in Groningen

Wat is uitdroging?

Uitdroging is een gebrek aan vocht in de huid. Dit vochttekort wordt veroorzaakt omdat de huid niet goed in staat is om vocht vast te houden. Dit kan zijn omdat de opperlaag niet goed functioneert (afsluit), maar ook door het feit dat naarmate de huid ouder wordt, ook het vermogen van de huid om het vocht vast te houden, slechter wordt.

Uitdroging SkinClinic Yvonne Austin

Behandelingen tegen uitdroging

Het geheim van een goede hydratatie is dus in eerste instantie de huidconditie verbeteren, zodat de huid beter functioneert en minder water verliest door verdamping. Het gebruik van bepaalde ingrediënten in de dagelijkse verzorging (vochtbinders) is essentieel bij een huid met uitdrogingsverschijnselen. Dit in combinatie met de juiste behandelingen, zoals milde melkzuur peelings en/ of micro-needling, optimaliseren de huidconditie en verbeteren uitdrogingsverschijnselen. Het gebruik van producten met een hoge dosering hyaluronzuur is aan te raden bij een vochttekort.

Vraag een consult aan

Wij geven u graag advies over behandelingen voor het verbeteren van een vochtarme huid. Wilt u  meer weten over de vochtgraad van uw huid? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic