Maak een online afspraak

Vette huid en grove poriën behandelen

Hoe herkent u vette huid en grove poriën?

Een vette huid kenmerkt zich door een hoge talgproductie waardoor de porie structuur grover en zichtbaarder is. De poriën zijn groter omdat er een grotere hoeveelheid talg doorheen moet. Hoe meer talg, hoe groter de porie. Een vetter huidtype ontwikkelt sneller acne, puistjes en/of verstoppingen omdat de poriën hun inhoud niet kwijt kunnen. Er wordt teveel talg aangemaakt en de talg kan niet weg vanwege teveel dode huidcellen die in de porie opening ophopen. Om dit proces te corrigeren worden peelings gebruikt die het talg oplossen en de dode huidcellen versneld afschilferen.

unknown

Behandelingen

Peelings ontstoppen de huid en micro-needling verkleint de poriën en vermindert acne-littekens.
Een vette huid is minder gevoelig voor rimpelvorming en uitdroging, maar kan wel sneller verstopt raken met als gevolg puistjes en/of mee-eters of fullblown acne. Veel mensen raken in de war omdat ze een vette huid hebben die toch droog aanvoelt. Dit ‘droge’ gevoel heeft echter niets te maken met een gebrek aan talg, maar met het vochtgehalte; een gebrek aan vocht dus. Door het gebruik van te agressieve huidverzorging (alcohol of bijvoorbeeld teveel scrubben en reinigen met water), kan ook een vette huid een vochttekort ontwikkelen. Door middel van behandelingen en het gebruik van specifieke huidverzorging kunnen zowel een vette huid, verstoppingen, als grove poriën zeer goed worden verbeterd en verfijnd.

Vraag een consult aan

Een vette huid heeft andere behandelingen nodig dan een droge huid, wij adviseren u graag welke behandelingen voor u geschikt zijn. Wilt u daar gebruik van maken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic