Maak een online afspraak

Wijnvlekken behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Wat is een wijnvlek? 

Wijnvlekken komen vooral voor in de hals en in het gezicht en zijn een aangeboren vasculaire (bloedvat) afwijking waarbij de diameter van de haarvaten is toegenomen. De oorzaak van het ontstaan van een wijnvlek bij de geboorte is niet bekend. 

Een wijnvlek ziet eruit als een roze tot paarse verkleuring. Bij de geboorte ziet de vlek er vaak vlak en roze uit. Mettertijd kunnen de bloedvaatjes verder uitzetten, waardoor de wijnvlek donkerder en dikker wordt. 

Wilt u uw wijnvlek laten verwijderen? 

Zonder behandeling zal een wijnvlek op uw huid niet spontaan verdwijnen. Gelukkig zijn wijnvlekken goed te behandelen door middel van lasertherapie. Hierbij kan op de millimeter nauwkeurig worden bepaald welk gebied op de huid behandeld moet worden.  

Laserbehandeling wijnvlek

Met laserbehandelingen kunnen wijnvlekken zeer goed worden behandeld. Tijdens deze behandeling worden de bloedvaatjes verhit, waardoor deze verschrompelen. Dit zorgt ervoor dat er geen bloed meer stroomt door deze vaatjes, waardoor het lichaam de vaatjes vanzelf gaat verwijderen. Hierdoor zal de roodheid na een aantal behandelingen flink worden teruggedrongen of verdwijnen. 

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig om een wijnvlek te verwijderen? 

Gemiddeld zijn er 4 tot 8 behandelingen nodig om een wijnvlek goed te verwijderen. Uiteraard is elke behandeling anders en hoeft dit dus niet per se voor u te gelden. Onze specialisten nemen de tijd om met u in gesprek te gaan en stellen vervolgens een behandelplan op om het maximale resultaat te behalen. 

Wijnvlek laten behandelen bij Yvonne Austin 

Uw wijnvlek laten behandelen doet u bij Skinclinic Yvonne Austin omdat wij vaste tarieven hanteren en u dus niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bovendien wordt er voor iedere client een persoonlijk behandelplan opgesteld door onze gespecialiseerde medewerkers. U kunt volledige transparantie van ons verwachten. 

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic