Maak een online afspraak

Zonneschade behandeling bij Yvonne Austin in Groningen

Zonneschade door UV straling

Hoewel veel mensen denken dat de leeftijd van de huid te maken heeft met de biologische leeftijd, is dit niet waar. Er zijn verschillende externe factoren die grote invloed hebben op het verouderingsproces. De belangrijkste daarvan is zonlicht. Of beter, daglicht. Daglicht bestaat uit UV-A straling en UV-B straling. De UV-B straling is afhankelijk van de intensiteit van de zon, de UV-A straling is echter het hele jaar door constant. Juist die dagelijkse UV-A straling zorgt voor zonneschade en huidveroudering. Couperose, pigmentvlekken, een onregelmatige huidskleur, grove poriën, verslapping en rimpels zijn allemaal tekenen van zonneschade.

unknown

Behandeling van zonneschade en huidveroudering

Zonneschade kan beperkt worden door het dagelijks gebruik van een goede UV-A bescherming. In de zomer is een UV-B bescherming noodzakelijk om verbranding te voorkomen. Gelukkig is zonneschade te herstellen en te verbeteren. Afhankelijk van de vorm van schade kunnen peelings, micro-needling of laser worden ingezet als behandelmethode. Vaak geeft een combinatie van methoden de beste resultaten. Wilt u advies ontvangen of zo snel mogelijk beginnen aan de behandelingen tegen zonneschade? Maak dan hieronder een online afspraak.

Vraag een consult aan

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten.

Na het maken van een afspraak voor een consult, kunt u het bedrag overmaken op bankrekening NL 07 ABNA 041 39 63 551 t.n.v Yvonne Austin. De consult afspraak is definitief na ontvangst van de betaling. 

Zonneschade huid Groningen

t.  06 12 53 66 51 | e. laserclinicgroningen@gmail.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 


A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  laserclinicgroningen@gmail.com

Sitemap

Ma       13:00 - 17:00
Di         Gesloten
Wo       10:30 - 17:00 
Do        10:30 - 17:00 
Vrij        Gesloten
Za         Gesloten
Zo         Gesloten

Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact                       

skinclinic
Tixel behandelingen Yvonne Austin Skinclinic