Maak een online afspraak

SkinClinic gaat weer open!

De eerste weken ben ik beperkt geopend op maandag en woensdagen. Voor nieuwe klanten geldt voorlopig dat u uitsluitend voor laser behandelingen; tattoo verwijdering, bloedvat (coupersose/beenadertjes/ wijnvlekken), ontharing en PlexR een afspraak kunt maken.
Vaste klanten kunnen ook inboeken voor micro-needling, PRX of peelings.

Voor een afspraak kunt u mij appen op 06 12536651 of mailen op info@yvonneaustin.com met vermelding van uw naam, behandeling en voorkeur dag/tijdstip.

Graag tot gauw!

Bekijk hier het hygiëneprotocol!

Huidspecialist SkinClinic

Wist u dat SkinClinic alleen maar producten en behandelingen aanbiedt die daadwerkelijk effectief zijn? Alles wordt geselecteerd op optimale doseringen, samenstellingen, werkzaamheid en effectiviteit. De meest effectieve, innovatieve skincare vindt u bij SkinClinic! 

Nieuwsgierig? Boek een gratis consult en wij geven u het juiste advies voor uw huid!

Huidbehandelingen Groningen
Huidproblemen laten behandelen groningen
Tatoeages verwijderen
Plexr Ooglidcorrectie Groningen
Botox behandelingen Groningen
 

Huidverbeteringen: laat uw huid weer stralen

Yvonne Austin

​Heeft u last van huidproblemen zoals:

Dan helpen wij u graag een stapje dichter bij een stralende huid. SkinClinic Yvonne Austin heeft zich volledig gespecialiseerd in de behandeling van deze huidproblemen. Wij hebben als doel iedereen te helpen aan een stralende, mooie, jong ogende huid op elke leeftijd!

Bekijk ook onze unieke PRX-T33 behandeling

Sinds kort behandelen we huidproblemen met de gepatenteerde PRX-T33. Deze nieuwe formule zorgt direct voor een stevige, gladde huid. Heeft u behoefte aan algehele verjonging aan uw gezicht, hals, decolleté of handen? Bekijk dan hier onze populaire en geheel pijnloze behandeling.

Gezichtsbehandelingen die het verschil maken

In tegenstelling tot een schoonheidssalon treft u bij onze SkinClinicgeen standaard gezichtsbehandelingen aan, maar zijn al onze technieken gericht op snel en zichtbaar resultaat. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u geen 'huidproblemen' heeft, maar uw huid gewoon in topconditie wil houden. 

Uw huid behandelen en verbeteren

Het verbeteren van de huid is een vak apart wat kennis en ervaring vereist. Basis schoonheidsspecialisten zijn opgeleid om de huid te verzorgen en te onderhouden. Voor het daadwerkelijk verbeteren van uw huid zijn specifieke opleidingen en productkennis nodig. Bij SkinClinic Yvonne Austin bent u verzekerd van deze kennis en ervaring. Wij stellen een behandelplan voor u samen die zal bestaan uit de perfecte combinatie van de juiste behandelingen met de geschikte farmaceutische huidverzorging. Met deze combinatie zal niets in de weg staan om uw huid snel en effectief te verbeteren met een duidelijk zichtbaar resultaat!

Waarom SkinClinic in Groningen?

Yvonne Austin heeft bijna 30 jaar aan specifieke kennis opgebouwd en is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Voor veel huidproblemen zijn geen standaard oplossingen. Alles bij SkinClinic is daarom maatwerk en Yvonne Austin heeft haar eigen unieke behandelingen en werkwijze ontwikkeld, waarmee u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Bekijk ook eens onze blog.

Vrijblijvende huidanalyse of adviesgesprek 

Wilt u meer weten over de behandelingen van Yvonne Austin SkinClinic in Groningen? Wij willen u altijd graag advies geven! De consulten bij onze kliniek zijn geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunt u eerst met ons, en onze producten, kennis maken. Voor een afspraak kunt u bellen met 06-12 53 66 51 of de onderstaande button gebruiken voor het maken van een online afpraak. Houdt u er rekening mee dat u online een voorkeurstijd/datum opgeeft en deze na bevestiging pas definitief is.


direct online afspraak maken

t.  06 12 53 66 51 | e. info@yvonneaustin.com     Facebook Yvonne Austin

Skin clinic
 
 

A. Westerkade 3,
     9718 AN Groningen
T.  06 - 12 53 66 51
E.  info@yvonneaustin.com
Ma       13:30 - 17:00
Di         10:00 - 17:00 
Wo       10:00 - 17:00 
Do        10:00 - 17:00 
Vrij       10:00 - 17:00 
Za         Gesloten
Zo         Gesloten
Home
Huidproblemen
Behandelingen
Over Skinclinic
Tarieven
Contact
skinclinic
SkinClinic by Yvonne Austin