06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

Laser

Laser

Couperose, spinnetjes, oppervlakkige haarvaatjes, wijnvlekken en beenaders

Bij de behandeling van vasculaire (bloedvat) problemen wordt er gebruik gemaakt van een KTP laser (MedArt). Deze laser heeft een golflengte van 532 nm, die correspondeert met de kleur rood. Zodra de laserbundel rood ‘ontmoet’, vindt er verhitting plaats, waardoor het bloedvat dichtschroeit.

Laser

Wat is couperose?

‘Couperose’ is een verzamelnaam voor zichtbare bloedvaatjes in het gezicht. Deze bloedvaatjes kunnen niet meer goed inkrimpen en uitzetten, en zijn daardoor zichtbaar. Er is sprake van een sterk genetische factor. Couperose wordt vaak als zeer storend ervaren, maar kan gelukkig snel en zeer effectief worden verwijderd.

Hoe vaak?

Behandelingen vinden 1 keer per 4 weken plaats. Meestal zijn er bij couperose maximaal 3 behandelingen noodzakelijk, bij spinnetjes slechts 1, hooguit 2. Beenaders zijn moeilijker te behandelen en hebben meer dan 3 behandelingen nodig voor een goed, duurzaam resultaat. Het aantal behandelingen voor wijnvlekken is afhankelijk van de grootte en aard van de wijnvlek.

Laserbehandeling, iets voor u?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een laserbehandeling kan bieden? Voelt u zich vooral vrij om contact met ons op te nemen.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten. Zie onze tarievenpagina voor info over de behandelkosten.