06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

Over Yvonne Austin

Over Yvonne Austin Skinclinic | Specialist in huidproblemen en laserbehandelingen

Yvonne Austin SkinClinic is opgericht in 1997 op initiatief van Yvonne Austin. In deze periode is de SkinClinic uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende praktijken in het Noorden. Wat ons onderscheidt van andere praktijken, zijn onze jarenlange ervaring, ons hoge kennisniveau en topkwaliteit behandelingen in combinatie met de beste producten die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle huidverzorgende producten zijn geselecteerd op de hoogst mogelijke effectiviteit en we updaten dit continu.

Wat wij belangrijk vinden tijdens cosmetische behandelingen is vertrouwen. Daarom luisteren wij goed naar wat je wilt en jouw belangen staan voorop. Wij bieden je het beste aan op het gebied van cosmetische behandelingen voor huidverbetering, injectables en IPL/laser en leveren uitstekend resultaat.

SkinClinic heeft meer dan 25 jaar dagelijkse ervaring in de behandeling van onder andere huidveroudering, acne, pigmentvlekken, couperose, overbeharing en rimpels. SkinClinic gebruikt uitsluitend eigen apparatuur van medische standaard (geen huur of externe behandelaars) en farmaceutisch samengestelde producten.

Over Yvonne Austin

Yvonne Austin volgde in 1988 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste in Londen. Na vele specialisaties, keerde zij in 1996 terug naar Nederland. In januari 1997 opende ze SkinClinic en richtte zij zich als een van de eersten in Nederland uitsluitend op huidverbetering in plaats van huidverzorging. Yvonne is freelance schrijver voor het vakblad voor dermatologen en huidspecialisten Paradermica.

Yvonne is een expert op het gebied van alle soorten chemische peelings en kan zich buigen over meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van zowel milde als medium diepe peelings. Kennis, ervaring en inzicht zijn de belangrijkste pijlers voor optimale resultaten. SkinClinic voert alleen behandelingen uit die effectief, veilig zijn en een zichtbaar verschil maken.

Curriculum vitae: Yvonne Austin

1988 Cibtac International Beauty Therapy diploma (credits) incl. elektrische epilatie London / UK
1995 Training + certificaat Glycolic Acid Peelings (M.D Formulations / Dr. Patrick Bowler)
1998 Training Microdermabrasie en ultrasound Loes van Zwieten
1999 Training + certificaat IPL ontharing Lynton Lasers (Jon Exley en Maria Harris)
2001 Bio Skin Jetting + certificaat Mardge Pascaud (on site)
2002 TCA peelings Mardge Pascaud training centre
2002 Training + certificaat IPL vasculair en pigment behandelingen Lynton Lasers Manchester/UK
1994-2004 Diverse Dermalogica trainingen internationaal incl. certificaten w.o exfoliatie technieken, pigmentproblemen, gevoelige huiden en rosacea ingredientenkennis.
2003 Samenwerking arts voor injectables
2003-2017 Vervolg trainingen in peelings (w.o melkzuur, salicylzuur, vit. C, Jessner)
2008 Ultrashape training + certificaat Dalton Medical
2009 KTP laser + training Dalton Medical
2011 Cryolipolyse training Dalton Medical
2013 Micro-needling training + certificaat Sure Medical
2015 Quanta Plus training + certificaat Tattoo Removal Tobrix on site en in Italie 2016
2016 VI derm medium diepe peelings training + certificaat Sure Medical
2017 D.A.S Plasma-lift training + certificaat Sure Medical on site
2017 PlexR training
2020 Tixel training

Afspraken kunnen worden gemaakt voor maandag, woensdag en donderdag tussen 10:30 en 17:00 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Mailen of appen bij spoed kan ook tijdens de avonduren en in de weekenden.

Tijdens behandelingen is het lastig om de telefoon te beantwoorden. Het liefst ontvangen we dan een WhatsApp-bericht!

Wil je een afspraak voor maandag annuleren of verzetten? Dan horen wij dat graag op de vrijdag ervoor. Voor woensdagen en donderdagen geldt: minimaal 24 uur van tevoren annuleren of verzetten. Bij niet opdagen of te late annuleringen worden afhankelijk van de aard of lengte van de afspraak minimaal 35 euro kosten in rekening gebracht, ongeacht de reden.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij SkinClinic!