06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

PLEXR

PLEXR

Een PLEXR behandeling is geschikt voor bovenoogleden, verbeteren van onderoogleden (conditie, rimpels, verslapping, lichte walvorming), kraaienpootjes, bovenlip-rimpels, en wangrimpels.

Wel hangende oogleden, maar nog niet toe aan een chirurgische ooglid correctie? Ook voor het verbeteren van bovenlip rimpels (barcode) en kraaienpootjes.

Een non-chirurgische ooglidcorrectie d.m.v. een PLEXR behandeling, is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering, huidproblemen en huidoneffenheden. Deze behandeling behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechtingen. Hierdoor is het een volledige veilige methode om te behandelen.

De behandeling is een uitstekend alternatief voor diverse minimaal invasieve chirurgische ingrepen zoals:

 • Ooglidcorrectie
 • Rimpels
 • Huidverstrakking
 • Vermindering van lijntjes rondom de mond en kraaienpootjes
 • Behandeling van acne littekens/putjes
Plexr

De werking van PLEXR

Dermo Ablation Surgey werkt op basis van een plasma reactie. De PLEXR behandeling bestaat uit een serie van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De huidvezels trekken direct samen als reactie op deze aanraking. Zo ontstaat er een liftend effect zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

PlexR sublimeert kleine gebieden tot een diepte van minder dan 1mm van de huid. Risico's op ontstekingen en langdurige roodheid zijn minimaal en het herstelproces verloopt daarom sneller dan bij behandelingen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld de CO2 laser.

Waarom kiezen voor PLEXR behandeling

 • Hoge werksnelheid, daardoor een korte behandeltijd
 • Betaalbare behandelingen in vergelijking met operatieve ingrepen
 • Geen littekenvorming
 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Stimuleert de huid tot nieuwe stevigheid en volume
plexr-voor-na
plexr-voor-na-2

Wat u moet weten voorafgaand aan uw PLEXR behandeling:

Een plasma-lift behandeling veroorzaakt een direct verstrakking (lift) van weefsel. Tijdens de PLEXR behandeling ontstaan korstjes die er na ongeveer 4 tot 6 dagen afvallen. Zwelling kan de eerste dagen het meeste ongemak geven, maar regelmatig koelen helpt de zwelling te verminderen. De korstjes kunnen uitstekend worden gecamoufleerd met onze medische foundation Oxygentics. Wij raden u aan deze na de behandeling dagelijks te gebruiken vanwege de helende werking en de hoge SPF.

U moet rekening houden met een totale hersteltijd van ongeveer 10 dagen, waarvan bijwerkingen de eerste 5 dagen het meest zichtbaar zijn.

Voordat u wordt behandeld dient u thuis 30 minuten van tevoren, een verdovende crème aan te brengen (die u bij ons kunt ophalen). De PLEXR behandeling kan als gevoelig worden ervaren en de verdovende crème zorgt voor een maximaal comfort tijdens uw behandeling.

De PLEXR behandeling is uitermate veilig, zonder littekenvorming, met direct effect en is hét alternatief voor chirurgische ingrepen zoals een boven of onder ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie met PLEXR, iets voor u?

Benieuwd naar de mogelijkheden die een PLEXR behandendeling kan bieden? Voelt u zich vooral vrij om contact met ons op te nemen.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten. Zie onze tarievenpagina voor info over de behandelkosten.