06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

PRX-T33

PRX-T33 behandeling

Bent u op zoek naar een uniek formule die anders werkt dan een gebruikelijke TCA peeling? De formule van de gepatenteerde PRX-T33 behandling is een combinatie van TCA en waterstofperoxide en geeft uw huid onmiddellijk een boost met direct zichtbaar resultaat. Al na één behandeling voelt uw huid steviger en gladder aan. De natuurlijke glans van uw gelaat komt weer tot leven wat resulteert in algehele verjonging.

Voor een verouderde en verslapte huid geeft de PRX-T33 de beste resultaten in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en textuur van de huid aanzienlijk. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd, de huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 - 8 maanden aan na de kuur.

Voor optimaal resultaat combineert SkinClinic de PRX-T33 behandeling met Tixel.

prx t33

Hoe werkt deze nieuwe behandeling?

De drie belangrijkste componenten, waterstofperoxide, trichloorazijn (TCA) en kojinezuur werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Deze behandeling kent geen hersteltijd. U hoeft dus niet bang te zijn voor vervelling of vervelende roodheid. U kunt gelijk weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

De TCA en waterstofperoxide passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Hierdoor worden de fibroblasten en eiwitten gestimuleerd die de nieuwe aanmaak van de collagene vezels versterkt. Het resultaat?

  • Verbeterde huidkwaliteit
  • Strakkere huid
  • Vermindering van rimpels en plooien

Frequentie van deze behandeling

Hoe vaak de huid behandelt moet worden voor het gewenste resultaat hangt af van de staat van de huid.

Voor langdurig resultaat
Voor de verouderde en verslapte huid raden wij een kuur van 4 tot 6 weken aan waarin er dagelijks behandelt wordt. Hierin worden de behandelingen van de PXR-T33 gecombineerd met de Micro-needling. Het effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

Onderhouden van uw huid
Om uw huid structureel goed te onderhouden raden wij aan 2 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Voor een speciale gelegenheid
Wanneer u behoefte heeft aan een eenmalige oppepper van uw huid, kunt u bij ons terecht voor een eenmalige behandeling.

Wat kost een PRX-T33 behandeling?

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intake-gesprek zodat bepaald kan worden welke behandelmethode de beste resultaten geeft. Zie hieronder een indicatie voor de kosten van een PRX-T33 behandeling.

  • PXR behandeling: €125,-
  • 4 x PXR behandeling: €450,-
  • PXR behandeling + Micro-needling: €189,-
  • 4 x PXR behandeling + Micro-needling: €675,-

Goed om te weten

De PXR-T33 is geschikt voor behandelingen in uw gezicht, hals, decolleté en handen. Daarnaast is deze behandeling afgezien van een licht prikkelend gevoel geheel pijnloos.

Vraag een consult aan

Benieuwd naar de mogelijkheden die een PRX-T33 behandeling voor u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies of vragen. Bij ons kunt u altijd terecht voor een consult. U krijgt daardoor alle informatie die u nodig heeft voorafgaand aan deze unieke behandeling.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten. Zie onze tarievenpagina voor info over de behandelkosten.