06 1253 6651 • Westerkade 3, 9718 AN Groningen

Wij zijn van 29 juli t/m 28 augustus gesloten

TCA peeling

TCA peeling

Verbetering van zonneschade en vroegtijdig veroudering

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische TCA peeling die is samengesteld met een blend van verschillende zuren waaronder TCA. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Voor wie is de VI peel geschikt en wat doet de peeling?

De VI Peeling is een TCA peeling die geschikt is voor iedereen die graag een gezonde, opvallend stralende en langdurig jeugdig uitziende huid wenst. De VI peel:

TCA-Groningen

Waarvoor kan de VI Peel worden ingezet?

Superieure anti-aging resultaten – VI Peel™
Een TCA peeling werkt goed tegen rimpels en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel™ zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid.

Vermindert zonbeschadigingen – VI Peel™
VI Peel™ kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Acne en onzuiverheden –VI Peel
Acne werkt heel effectief in de strijd tegen acne en onzuiverheden, bij een leeftijd vanaf 12 jaar. Een serie van behandelingen helpt acne littekens vervagen.

Hyperpigmentatie –VI Peel
Zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

Hoe lang duurt een TCA peeling behandeling met de VI Peel?

De VI Peel behandeling duurt maximaal 20 minuten. Het gebruik van medicatie vooraf is niet nodig. Bij veel andere peelings is dit wel het geval, waardoor de huid reeds gevoelig is vóórdat de peeling aangebracht gaat worden.

VI Peel is een nagenoeg pijnloze behandeling. De huid is namelijk verdoofd binnen 1 minuut. In uitzonderlijke gevallen kan iemand met een heel gevoelige huid een wat lichte prikkeling ervaren tijdens de TCA peeling. Door het gebruik van een ventilator tijdens de behandeling is dit echter vrijwel direct verholpen.

Hoe lang duurt de herstelperiode na een TCA peeling?

Een behandeling met VI Peel kent een minimale herstelperiode. U geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de TCA peeling met VI Peel, zal niemand merken dat u een peeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit, hetgeen bij andere peelings niet het geval is. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na ca. 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.

TCA peeling in Groningen? Boek nu een consultafspraak

Voor meer advies omtrent welke peel geschikt is voor uw huid, kunt u contact opnemen voor een consultafspraak.

Voor een consult wordt 35 in rekening gebracht. Indien u de behandeling voortzet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de behandelkosten. Zie onze tarievenpagina voor info over de behandelkosten.